HomeHL-SportsΠΑΣ Γιάννινα Παναιτωλικός 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα Παναιτωλικός 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς τέρματα έληξε το ματς στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής της Super League. Ετσι συνεχίστηκε η παράδοση, που θέλει τους Αγρινιώτες να μην κερδίζουν ποτέ στα Ιωάννινα (σε επτά συνολικά ματς, ο ΠΑΣ έχει πέντε νίκες ο ΠΑΣ και δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα).

Οι δύο ομάδες έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο αλλά οι δύο τερματοφύλακες ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο πρώτο 45λεπτο. Στο 24ο λεπτό ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Ροντρίγκες, που βρήκε την μπάλα με την… πλάτη μετά από εκτέλεση φάουλ του Πάουλο. Διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ο παίκτης του Παναιτωλικού μετά από μαρκάρισμα του Μιχαήλ.

Στο 36′ ήταν η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Ζάιρο βρήκε ωραία τον Γιάκο στην περιοχή αλλά ο τελευταίος είδε τον Κυριακίδη να τον σταματάει με εκπληκτικό τρόπο και να κρατά ανέπαφη την εστία του.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να είναι πιο επιφυλακτικές και να αναλώνονται σε μάχες, κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς έμπνευση στις λιγοστές επιθετικές προσπάθειες του, με τον Παναιτωλικό να οχυρώνεται στα μετόπισθεν, όσο περνούσαν τα αγωνιστικά λεπτά.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα πίεσε περισσότερο την άμυνα της ομάδας του Αγρινίου, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Κυριακίδη και δίκαια οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Kίτρινες: Ζάιρο, Τζημόπουλος, Λίλα, Βιντάλ, Μιχαήλ – Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Παπαδόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Ζάιρο, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος (75′ Κοζορώνης), Ακόστα, Λίλα, Ναδάλες (76′ Βιντάλ), Μπουκουβάλας (68′ Κούτρης), Κόντε, Τζημόπουλος.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μάκος (46′ Λόπες), Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (64′ Φάρλεϊ), Ρέι (82′ Μουνιόθ), Παπαδόπουλος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση