HomeHL-9Έκαναν φτερά 25 τόνοι ζωοτροφών – Περίεργη κλοπή

Έκαναν φτερά 25 τόνοι ζωοτροφών – Περίεργη κλοπή

Το εμπόρευμα βρισκόταν σε φορτηγό εταιρείας που είχε ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία θρασύτατη κλοπή που προκάλεσε ζημιά ύψους περίπου 10.000 ευρώ σημειώθηκε στη διάρκεια της νύχτας, όταν άγνωστοι δράστες, οι οποίοι έδρασαν με μεθοδικότητα κατάφεραν να αρπάξουν συνολικά 25 τόνους με ζωοτροφές που ήταν συσκευασμένες σε σακιά και τοποθετημένες σε φορτηγό της εταιρίας «ΒΙΟΖΩΕΛ» με έδρα τις Μαργαρίτες Ρεθύμνου.

Χθες το πρωί, το φορτηγό της εταιρείας ξεκίνησε μια ακόμη προγραμματισμένη μεταφορά εμπορεύματος από τη βασική μονάδα παραγωγής στις Μαργαρίτες με κατεύθυνση εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ηράκλειο. Στη μέση της διαδρομής ωστόσο, ο οδηγός του φορτηγού αντιλήφθηκε ότι το βαρύ όχημα είχε υποστεί βλάβη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του.

Το φορτηγό ακινητοποιήθηκε σε ασφαλές σημείο στην περιοχή του Φόδελε και ο οδηγός αποχώρησε. Όταν σήμερα το πρωί επέστρεψε στο σημείο που το είχε αφήσει μαζί με έναν μηχανικό για την αποκατάσταση της βλάβης διαπίστωσε έντρομος ότι άγνωστοι δράστες είχαν καταφέρει να κόψουν τους ιμάντες του φορτηγού που κρατούσαν ασφαλισμένο το εμπόρευμα και να αρπάξουν το μεγαλύτερο μέρος του φορτίου που υπολογίζεται σε περίπου 25 τόνους, προκαλώντας ζημιά στην εταιρεία ύψους περίπου 10.000 ευρώ.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η κλοπή αποτελούν μυστήριο ενώ η υπόθεση θα διερευνηθεί από την αστυνομία.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση