HomeHL-GreeceΟλονύκτιο έρευνες στην Καστοριά για τη δολοφονία του οδηγού ταξί

Ολονύκτιο έρευνες στην Καστοριά για τη δολοφονία του οδηγού ταξί

Εξετάζονται με προσοχή όλα τα ενδεχόμενα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολονύκτια επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί διεξήγαγαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καστοριάς.

Όλη η αστυνομική δύναμη της περιοχής συμμετέχει στις έρευνες, που συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα, στήνοντας μπλόκα σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου και ερευνώντας εξονυχιστικά κάθε διερχόμενο όχημα.

Ο 52χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε ερημική περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, φέρει δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, το ένα στην κροταφική χώρα.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημικό σημείο, εκτός του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς, δίπλα στο ποτάμι, ενώ το άψυχο σώμα του οδηγού βρισκόταν σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο.

«Βραδινές ώρες σήμερα σε αγροτική περιοχή στη Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε νεκρός 52χρονος ημεδαπός άνδρας με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Σε απόσταση 40 έως 50 μέτρων περίπου από το σημείο βρέθηκε όχημα ταξί ιδιοκτησίας του» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα oladeka.com, άγνωστοι επιβιβάστηκαν στο ταξί που οδηγούσε ο Κ.Τ. από την Τσάκωνη και στη διαδρομή Μανιάκοι – Λεύκη του επιτέθηκαν.

Πώς εντόπισαν τον ταξιτζή

Οι έρευνες άρχισαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία, καθώς από νωρίς το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Οι συνάδελφοί του άρχισαν να τον αναζητούν, προσπαθώντας να τον εντοπίσουν. Τελικά, εντόπισαν το όχημά του λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρεία στην Αθήνα. Ο άνδρας ήταν, ήδη, νεκρός, όταν τον βρήκαν και κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία.

Οι έρευνες

Στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, με δεδομένη την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από την αστυνομία, καθώς οι άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών της ασφάλειας Κοζάνης ελέγχουν τόσο το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος οδηγός αλλά και το ταξί που ήταν σταματημένο δίπλα του. Μάλιστα, για τη διευκόλυνση των ερευνών μεταφέρθηκαν στην Καστοριά γεννήτριες από το εγκληματολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να αυτοπυροβολήθηκε, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, δεν έχει βρεθεί όπλο στο σημείο, πράγμα που απομακρύνει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, χωρίς ωστόσο αυτό να αποκλείεται.

Στο σημείο έφτασε αργά το βράδυ και ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό του άτυχου άνδρα, προκειμένου να αποφανθεί για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση