HomeHL-WorldΣυνελήφθη 19χρονος για τον φόνο 9χρονου γείτονά του – Σκότωσε το παιδί με 58 μαχαιριές

Συνελήφθη 19χρονος για τον φόνο 9χρονου γείτονά του – Σκότωσε το παιδί με 58 μαχαιριές

Η αστυνομία βρήκε και δεύτερο πτώμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από ανθρωποκυνηγητό που διήρκεσε τέσσερις ολόκληρες ημέρες σ’ ολόκληρη τη Γερμανία η αστυνομία συνέλαβε έναν 19χρονο για το φόνο ενός 9χρονου γείτονά του, τον οποίο σκότωσε με 58 μαχαιριές!

Η αστυνομία άρχισε να αναζητεί τον Μαρσέλ Χέσε μετά τον εντοπισμό της σορού του παιδιού στο σπίτι του, στην πόλη Χέρνε στη δυτική Γερμανία. Ο δράστης είχε αναρτήσει φωτογραφίες του πτώματος στο Διαδίκτυο.

Το ελληνικό εστιατόριο "Thessaloniki Grill" στην πόλη Χέρνε, όπου παραδόθηκε ο 19χρονος στην αστυνομία.
Το ελληνικό εστιατόριο «Thessaloniki Grill» στην πόλη Χέρνε, όπου παραδόθηκε ο 19χρονος στην αστυνομία.

Ο 19χρονος εμφανίστηκε χθες βράδυ στο ελληνικό εστιατόριο “Thessaloniki Grill”, περίπου 150 μέτρα μακριά απ’ το σπίτι του κι είπε σ’ έναν υπάλληλο: «Καλέστε την αστυνομία. Με αναζητούν.»

Στη συνέχεια ανέφερε μια πυρκαϊά σε γειτονικό διαμέρισμα, όπου βρέθηκε άλλο ένα πτώμα, ενός άνδρα αυτή τη φορά.

19xronos-spiti
Πυροσβέστες και περίοικοι έξω απ’ την πολυκατοικία, όπου ο δράστης ανέφερε ότι έβαλε πυρκαγιά.

 

 

19xronos-csi

Στο διαμέρισμα βρέθηκε και το πτώμα ενός άνδρα.
Στο διαμέρισμα βρέθηκε και το πτώμα ενός άνδρα.

Ο δράστης φέρεται να κόμπαζε σε chat-room στο Διαδίκτυο ότι σκότωσε και μια γυναίκα, ισχυριζόμενος ότι εκείνη «πάλεψε περισσότερο απ’ το παιδί» κι ότι ζύγιζε 120 κιλά.

Μέχρι χθες που παρέμενε ασύλληπτος ο δράστης οι αρχές της πόλης είχαν σημάνει συναγερμό ότι ο καταζητούμενος μπορεί να οπλοφορεί και προειδοποιούσαν γονείς και δασκάλους να μην αφήνουν τα παιδιά να παίζουν σε εξωτερικούς χώρους.

Μάρτυρας ανέφερε ότι ο Μαρσέλ Χέσε αποκάλυψε την επίθεσή του μέσω του WhatsApp. Είπε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν τα καταφέρε και σκότωσε έτσι το αγοράκι. Η αστυνομία είπε ότι ο ψυχοπαθής φονιάς ανέβασε στο ίντερνετ φωτογραφίες του δίπλα στο νεκρό παιδί.

Η οικογένεια του αγοριού είπε στα γερμανικά ΜΜΕ ότι ο 19χρονος του ζήτησε να τον βοηθήσει με μια σκάλα. Ο πατριός του παιδιού πήγε να το αναζητήσει και βρήκε το πτώμα στο κελάρι του Χέσε.

19xronos-keria

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση