HomeHL-LifestyleΣτράτος Τζώρτζογλου: Είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής στην φτώχεια

Στράτος Τζώρτζογλου: Είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής στην φτώχεια

«Βιώνω τον έρωτα όσο ποτέ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την προσωπική και όχι μόνο ζωή του μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός, Στράτος Τζώρτζογλου, ενώ στάθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλώντας στο «Kαρφί», εξήγησε πως η δουλειά τους είναι εκείνη του ηθοποιού, του δάσκαλου αλλά και του σχεδιαστή καθώς από κάπου θα πρέπει να εξασφαλίζει κάποια χρήματα για την διαβίωσή του.

-Έχεις βγάλει χρήματα από τη δουλειά σου;

«Όχι είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής στη φτώχεια»

-Πώς γίνεται αυτό; Από πολύ νωρίς έγινες πρώτο όνομα, δούλευες ασταμάτητα και δεν έκανες χρήματα;

«Ναι, γιατί έκανα παραγωγές στο θέατρο δέκα χρόνια, οπότε πήγαιναν εκεί τα λεφτά μου. Όσοι είναι παραγωγοί ξέρουν τι λέω. Άλλωστε δεν έγινα ηθοποιός για να βγάλω λεφτά»

-Γνώρισες την επιτυχία σε πολύ μικρή ηλικία. Τα κορίτσια τρελαινόντουσαν για σένα. Καβάλησες ποτέ καλάμι;

«Πέτυχα από 21 ετών, αλλά θα σου πω το εξής. Από μικρό παιδί με μεγάλωναν γυναίκες, η μάνα μου και η γιαγιά μου και πήρα πολλή αγάπη, ήμουν παιδί πολύ γεμάτο, έτσι όταν ήρθε η επιτυχία δεν άλλαξα καθόλου. Δεν είχα απωθημένα, αν πάρεις αγάπη και θαυμασμό από την οικογένειά σου είναι η καλύτερη εκπαίδευση. Έτσι μεγαλώνω και τον γιο μου».

-Είσαι ερωτευμένος αυτή τη περίοδο;

«Ναι, βιώνω αυτόν τον έρωτα τόσο δυνατά όσο ποτέ».

-Πώς θα χαρακτήριζες τη σχέση σου με τη πρώην σύζυγό σου και μητέρα του γιου σου Μαρία Γεωργιάδου;

«Όποια λόγια αγάπης και να πω είναι λίγα μπροστά σε αυτά που έχει κάνει η Μαρία. Νιώθω εκτίμηση, θαυμασμό, αγάπη. Η Μαρία τα έχει κάνει πράξη με τον πιο ιδανικό τρόπο».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση