HomeHL-LifestyleΣυνελήφθη 74χρονος που κατέστρεψε αντίτυπα του βιβλίου της Kardashian

Συνελήφθη 74χρονος που κατέστρεψε αντίτυπα του βιβλίου της Kardashian

Στο Κονέκτικατ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο κρατητήριο οδήγησε έναν άνδρα από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ η αποστροφή του για τη διάσημη οικογένεια Καρντάσιανς, που πρωταγωνιστεί στο ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians».

Ο 74χρονος Καρλ Πούια συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, επειδή κατέστρεψε αρκετά αντίτυπα του βιβλίου «Selfish» της Κιμ Καρντάσιαν στο βιβλιοπωλείο -καφέ της αλυσίδας Barnes & Noble στο Γκλάστονμπερι, στην πολιτεία Κονέκτικατ.

Σε σημείωμα που άφησε εξήγησε στο προσωπικό του βιβλιοπωλείου ότι απεχθάνεται την τηλεοπτική περσόνα και «ανθρώπους, σαν αυτή» μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός WVIT .

Μία κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το στιγμιότυπο που συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο. Ο 74χρονος έριξε κόκκινο υγρό στα βιβλία που ήταν τοποθετημένα σε τραπεζάκια, καταστρέφοντας τουλάχιστον έξι. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ζημία ήταν ανεπανόρθωτη.

Ο 74χρονος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για φθορά ξένης περιουσίας, παραδόθηκε στην αστυνομία την Δευτέρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post. Τέθηκε υπό κράτηση και αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 2.500 δολ.

Η Κιμ Καρντάσιαν θεωρείται η «βασίλισσα των selfies» και έχει ομολογήσει πως μια από τις μανίες της είναι να αυτοφωτογραφίζεται.

Το βιβλίο-λεύκωμα με τίτλο «Kim Kardashian Selfish» είναι μία συλλογή των selfies της reality star.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση