HomeHL-SportsΜάριος Όγκμποε «Ο ΟΦΗ μπορεί ένα μεγάλο σερί»

Μάριος Όγκμποε «Ο ΟΦΗ μπορεί ένα μεγάλο σερί»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O ΟΦΗ μπορεί να κάνει ένα μεγάλο σερί στην Β’ Εθνική, τονίζει ο Μάριος Ογκμποε, χρυσός σκόρερ του ΟΦΗ στην τελευταία νίκη επί της Καλλονής στη Μυτιλήνη (1-2).

Η κρητική ομάδα με το διπλό στη Μυτιλήνη συμπλήρωσε 4 συνεχόμενα παιχνίδια με ισάριθμες νίκες και η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί.

Ο 22χρονος επιθετικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πατρίς» του Ηρακλείου, επισημαίνει ότι “η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Οι συνεχόμενες νίκες μάς έχουν βοηθήσει.

Μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο σερί και θα περιμένουμε και τα αποτελέσματα των άλλων. Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα δρόμος αρκεί να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό”.

Ο Μάριος Όγκμποε επέστρεψε στα γκολ μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Σπάρτη (ήττα με 1-0) όπου είχε χάσει μια μοναδική ευκαιρία και πήρε τη ρεβάνς με το γκολ που έβαλε κόντρα στην Καλλονή.

Οπως τονίζει“Είμαι χαρούμενος γιατί βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη. Όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται. Ευτυχώς αυτό μπήκε και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Ήταν μια ωραία προσπάθεια από τους Χαντί και Ράντι και ένα γύρισμα που το έκανα γκολ. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα”

Για τον εαυτό του ο Όγκμποε δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει. Οπως τονίζει “έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση