HomeHL-9Στο… μικροσκόπιο ο φάκελος του Στίβεν Κουκ

Στο… μικροσκόπιο ο φάκελος του Στίβεν Κουκ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν σήμερα τα στελέχη της Scotland Yard όπου είχαν σύσκεψη με τον ιατροδικαστή, τον ανακριτή και τον διοικητή του Α.Τ. Χερσονήσου προκειμένου, σε μια κοινή προσπάθεια, να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του Στίβεν Κουκ.

syskepsh-cook-dikasthria-5

Όπως έχει ήδη γράψει το cretapost στο… μικροσκόπιο των ελληνικών αρχών και της Scotland Yard έχει μπει ο φάκελος της υπόθεσης του θανάτου του Βρετανού φοιτητή, ο οποίος πέθανε την πρώτη ημέρα τον διακοπών του, τον Σεπτέμβρη του 2005, με το σκελετό του να βρίσκεται τον περασμένο Φεβρουάριο σε πηγάδι στα Μάλια.

syskepsh-cook-dikasthria-6

Σε δηλώσεις του βρετανού αξιωματικού στους δημοσιογράφους τόνισε ότι βρίσκονται εδώ για να στηρίξουν την οικογένεια του Στίβεν Κουκ και να προσπαθήσουν όλοι μαζί να βρουν τι ακριβώς έγινε εκείνη την ημέρα.

syskepsh-cook-dikasthria-4

Υπενθυμίζεται ότι οι Βρετανοί αστυνομικοί αφού έκαναν αυτοψία στον χώρο όπου βρέθηκε ο σκελετός του Στίβεν στη συνέχεια είχαν εκτενή συζήτηση με τους αστυνομικούς της Κρήτης για τα ευρήματα.

syskepsh-cook-dikasthria-3

Οι πληροφορίες του cretapost, αναφέρουν πως μέχρι και αυτή την ώρα όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά ως προς τα αίτια του θανάτου του με τις αρχές να εξετάζουν τόσο την περίπτωση του ατυχήματος όσο και την περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας.

syskepsh-cook-dikasthria-1 syskepsh-cook-dikasthria-2

Σε αυτό βέβαια αναμένεται να βοηθήσει το πόρισμα του ιατροδικαστή αλλά και οι εξετάσεις που έχουν ήδη παραγγελθεί να γίνουν στα οστά του Στίβεν, ωστόσο όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες πρόκειται για μία χρονοβόρα διαδικασία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση