HomeΣΠΟΡΤο μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο δήμο Πλατανιά

Το μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο δήμο Πλατανιά

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη από 13-17 Μαρτίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ευκαιρία να βρεθούν μπροστά σε συλλεκτικής αξίας αντικείμενα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου θα έχουν οι κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου Πλατανιά, από την Δευτέρα 13 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου, στο πλαίσιο της έκθεσης που διοργανώνει στο κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη, ο Δήμος Πλατανιά και το ΝΠΔΔ του Δήμου, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φίλων Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου «Γαλανόλευκος Φάρος» .

afisa-agonas2

Με περισσότερα από 150 εκθέματα συλλεκτικής αξίας από το Μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου,  από την εποχή του Euro 2004 μέχρι και σήμερα, αλλά και υλικό από προηγούμενες δεκαετίες, ο κάθε επισκέπτης θα μπορέσει να κάνει ένα χρονολογικό ταξίδι στις γαλανόλευκες επιτυχίες και να βρεθεί μπροστά στις φανέλες που φόρεσαν σε ιστορικά ματς οι Έλληνες διεθνείς παίκτες αλλά και ξένοι αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου καθώς και σε πολλά άλλα αντικείμενα όπως αναμνηστικά εισιτήρια αγώνων και κασκόλ, μέχρι λάβαρα και τύμπανα γαλανόλευκης κερκίδας. Φυσικά, σήμα κατατεθέν της έκθεσης θα είναι το γνήσιο αντίγραφο του ευρωπαϊκού τροπαίου, το οποίο κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα το 2004 στο EURO. Μη χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε με το βαρύτιμο τρόπαιο που σήκωσε η παρέα του Ρεχάγκελ στα γήπεδα της Πορτογαλίας και γίνετε κι εσείς μέρος της «χρυσής» γαλανόλευκης ιστορίας.

agonas-afisa

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν και οι ώρες επίσκεψης κοινού είναι από τις 09.00 το πρωί έως τις 13.30 το μεσημέρι, ενώ τη Δευτέρα 13 Μαρτίου η έκθεση θα λειτουργεί έως τις 17.00 το απόγευμα. Για οργανωμένες επισκέψεις σχολείων ή ομάδων (μαθητών, αθλητών κλπ) θα πρέπει να έχει προηγηθεί προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμο Πλατανιά στο τηλέφωνο 28213 40020 (αρμόδιος υπάλληλος κ. Τ. Λουφαρδάκης) για τον προγραμματισμό της επίσκεψης.

Τέλος επισημαίνεται ότι τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 18.00 το απόγευμα θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη, φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης, μεταξύ ομάδας βετεράνων του Δήμου Πλατανιά και της ομάδας του Γαλανόλευκου Φάρου, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Αντί για εισιτήριο στον αγώνα, ο κάθε πολίτης θα μπορεί κατά την είσοδό του στο γήπεδο – εφόσον το επιθυμεί – να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση