HomeΕΛΛΑΔΑΠέθανε αβοήθητος μέσα σε τουαλέτα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Πέθανε αβοήθητος μέσα σε τουαλέτα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Τι καταγγέλλει η οικογένεια 47χρονου που είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας 47χρονος άνδρας πέθανε ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, αβοήθητος, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του.

Ο άνδρας είχε πάει την Τρίτη στα εξωτερικά ιατρεία με έντονους πόνους στην πλάτη και στο στήθος και οι εξετάσεις του, σύμφωνα πάντα με τους συγγενείς του, έδειξαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο.

Οι γιατροί έκριναν ότι θα έπρεπε να νοσηλευτεί και εισήχθη σε θάλαμο, αφού του είχαν προσφερθεί οι πρώτες βοήθειες και του είχαν βάλει ορό.

Σύμφωνα με το lesvosnews.gr που επικαλείται την οικογένεια, ο 47χρονος παραπονιόταν όλη τη νύχτα για πόνους, όμως κανένας γιατρός δεν πήγε να τον δει.

Φίλος του που πήγε να τον επισκεφτεί είπε ότι μέχρι τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης και παρά τους πόνους, δεν είχε πάει ακόμα κανένας να τον δει.

Λίγο αφού ο φίλος του έφυγε, τον πήρε τηλέφωνο για να δει πώς είναι, όμως εκείνος δεν απαντούσε κι ο φίλος θορυβήθηκε και κάλεσε το νοσοκομείο.

Βρέθηκε λίγο αργότερα νεκρός στην τουαλέτα, όπου είχε καταρρεύσει, από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες, οι οποίες θα διαπιστωθούν κατά την νεκροψία – νεκροτομή.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση