HomeHL-GreeceΑΝΕΛ: «Πρέπει να είμαστε περήφανοι που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ΥΠΕΘΑ είναι ο Καμμένος»

ΑΝΕΛ: «Πρέπει να είμαστε περήφανοι που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ΥΠΕΘΑ είναι ο Καμμένος»

"Προϋπόθεση της ευημερίας είναι η ασφάλεια"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Προϋπόθεση της ευημερίας είναι η ασφάλεια», υπογράμμισε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ), Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε παρέμβασή της το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

Η κ. Παπαδοπούλου είπε ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την χώρα, υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας είναι ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος «ταυτίζεται με την στρατηγική αποτροπής που υιοθετούν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας».

Επισήμανε ότι σε συνδυασμό με την πολιτική του υπουργείου Εξωτερικών, η χώρα – αποκλειστική ευθύνη της οποίας είναι η δημιουργία διεθνών ερεισμάτων – είναι αξιόπιστος συνομιλητής των ΗΠΑ, Ρωσίας, Αιγύπτου και Ισραήλ.

Ερωτηθείσα αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενοχλούνται από τις κατά καιρούς δηλώσεις του Νίκου Φίλη, είπε ότι «ο κάθε πολίτης και ο κάθε βουλευτής έχει δικαίωμα στην προσωπική του άποψη.»

«Εμάς μας αφορά η έντιμη συμφωνία μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα», υπογράμμισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, προσθέτοντας ότι «δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα τους στόχους για τους οποίους έγινε αυτή η συμφωνία ώστε να μπούμε σε ιδεολογική συζήτηση (για τις ιδεολογικές διαφορές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ)».

Είπε ότι οι στόχοι της κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η έξοδος από τα μνημόνια και η πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς, ενώ ερωτηθείσα σχετικά, συμπεριέλαβε και το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, σημειώνοντας ότι και αυτό βρισκεται ψηλά στην ατζέντα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Αναλάβαμε την ευθύνη να φύγουμε από την πολιτική της λιτότητας, την οποία μας έβαλαν άλλα κόμματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παπαδοπούλου, ενώ στην δημοσιογραφική παρατήρηση περί πάταξης της διαπλοκής και της διαφθοράς είπε «δεν τους πιάσαμε όλους», διευκρινίζοντας, ταυτόχρονα, ότι η κυβέρνηση ασκεί συνδυαστική πολιτική ως προς τους δύο στόχους.

Ερωτηθείσα αν η συζήτηση για τις ευθύνες προηγούμενων κυβερνήσεων για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα θα συνεχίζεται στο διηνεκές, επανέλαβε ότι «ήλθαμε να διορθώσουμε μια κατάσταση στην οποία έβαλαν την χώρα άλλοι», ενώ απαντώντας και πάλι σε σχετική δημοσιογραφική παρατήρηση είπε «για τις ευθύνες (του πρώην πρωθυπουργού Κώστα) Σημίτη θα μιλάμε χρόνια.»

Σε ό,τι αφορά το δημογραφικό, είπε ότι θα λειτουργήσει στην κατεύθυνση της επίλυσής του η πάταξη της ανεργίας και η ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, βήμα που θα οδηγήσει στην αναθέρμανση συνολικά της οικονομίας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση