HomeΣΠΟΡΑναγέννηση Καρδίτσας Χανιά 2-0

Αναγέννηση Καρδίτσας Χανιά 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Καρδιτσιώτες πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στα Χανιά και πήραν τη νίκη με 2-0 που τους επιτρέπει να «ανασάνουν» βαθμολογικά – Και δοκάρι οι νικητές

Σημαντική νίκη που της επιτρέπει να πάρει βαθιά βαθμολογική «ανάσα» και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη πανηγύρισε την Τετάρτη  η ΑΣΑ.

Οι Καρδιτσιώτες επικράτησαν με 2-0 των Χανίων εντός έδρας στην εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και μην αφήνοντας ιδιαίτερα περιθώρια στους αντιπάλους τους.

Η ΑΣΑ «χτύπησε» σε καίρια σημεία, στο ξεκίνημα και των δύο ημιχρόνων και είχε ευκαιρίες και για άλλο γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ντιατά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το… καλημέρα χάρη στην κεφαλιά του Κισκαμπάνη μόλις στο 6ο λεπτό από εκτέλεση φάουλ του Μπλέντι, δείχνοντας από το ξεκίνημα αποφασισμένοι για τη νίκη.

Και το απέδειξαν με τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, με τον Αθανασίου να μην μπορεί να… ησυχάσει, καθώς κάθε στημένη φάση ήταν επικίνδυνη, με τον Κισκαμπάνη να καραδοκεί, ενώ απειλητικός ήταν και ο Ντιατά.

Από την πλευρά τους τα Χανιά δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσουκάνη που πέρασε λίγο άουτ.

Με ανάλογο τρόπο ξεκίνησε η ΑΣΑ και στην επανάληψη, καθώς στο 50’ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Κισκαμπάνη, αν και η μπάλα βρήκε και στον Λάσκαρη και του χρεώθηκε ως αυτογκόλ.

Ο ΑΟΧ συνέχισε να μην μπορεί να απειλήσει, την ώρα που οι γηπεδούχοι συνέχιζαν στον ίδιο ρυθμό και είχαν και δοκάρι με τον Ντιατά.

Οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν συμβιβασμένοι με την ήττα και τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Χαλκιαδάκη, με το 2-0 να διατηρείται μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής ήταν ο Φώτιος Ντάουλας (Αθηνών), με βοηθούς τους Πολυχρόνη Πολυχρονιάδη (Ανατολικής Αττικής) και Κωνσταντίνο Φαρμάκη (Δυτικής Αττικής), ενώ τέταρτος ήταν ο Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Κίτρινες: 41’ Μάιγκα – 53’ Λάσκαρης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας (57’ Καραγιάννης), Δημόπουλος, Μάιγκα (46’ Τζέκος), Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ, Σμίλτος (75’ Χαλκιαδάκης), Κρητικός, Ντιατά, Μπιτέλης, Μπλέντι.

XANIA (Νίκος Παντελής): Αθανασίου, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Μηλιώτης, Αφράτης (46’ Δρίζης), Λάσκαρης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Ρούνεϊ, Τσουκάνης (87′ Μέρο).

Διαφήμιση
Διαφήμιση