HomeΕΛΛΑΔΑΕλεύθεροι οι οπαδοί που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στην Ποσειδώνος

Ελεύθεροι οι οπαδοί που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στην Ποσειδώνος

Με περιοριστικούς όρους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ελεύθεροι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην λεωφόρο Ποσειδώνος μεταξύ αυτών και οπαδών του Ολυμπιακού.

«Σήμερα απολογήθηκαν ενώπιον του 4ου Τακτικού Ανακριτή κ. Παναγιώτη Γκιόκα οι 5 συλληφθέντες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα γνωστά επεισόδια με φιλάθλους του Ολυμπιακού, που έλαβαν χώρα στις 4 Μαρτίου 2017 στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Νάσος Καϋμενάκης, Πληρεξούσιοι Δικηγόροι των 5 συλληφθέντων φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

«Μετά τις απολογίες τους, οι φίλαθλοι αφέθηκαν ελεύθεροι – με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα – με τον περιοριστικό όρο της εμφανίσεως μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Δημόσια κάνουμε την έκκληση να σταματήσουν – επιτέλους – αυτές οι επικίνδυνες συμπλοκές, που το μόνο που παράγουν είναι μίσος, αίμα, απώλεια ζωών και στέρηση της προσωπικής ελευθερίας νέων ανθρώπων.

Είμαστε πολλοί λίγοι οι Έλληνες και δεν έχουμε την «πολυτέλεια» να ματώνουμε ο ένας τον άλλον, ούτε να θυσιάζουμε τα πολυτιμότερα και απόλυτα αγαθά της ζωής και της ελευθερίας», καταλήγει

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση