HomeHL-9Νεαρός «ποντικός» είχε ρημάξει τη Χερσόνησο – Ξεπερνά τις 55.000 ευρώ η λεία του

Νεαρός «ποντικός» είχε ρημάξει τη Χερσόνησο – Ξεπερνά τις 55.000 ευρώ η λεία του

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών από κατοικίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εξιχνίαση τεσσάρων διαφορετικών υποθέσεων κλοπών που είχαν διαπραχθεί στην περιοχή της Χερσονήσου από τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2016 έως και τις 18 Φεβρουαρίου 2017 οδηγήθηκαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου μετά από τη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα.

Όπως προέκυψε δράστης των κλοπών ήταν ένας 19χρονος από την Αλβανία, ο οποίος «χτυπούσε» σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου αρπάζοντας ως επί το πλείστον χρήματα, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας, με αποτέλεσμα η λεία του να ξεπερνά τις 55.000 ευρώ.

Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Θα πρέπει πάντως να διευκρινιστεί ότι ο 19χρονος έπεσε στα χέρια των διωκτικών αρχών για … άλλη αιτία. Πιο συγκεκριμένα συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, καθώς σε έρευνα που είχε προηγηθεί στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κάνναβης.

Από την προανάκριση που ακολούθησε και την αστυνομική έρευνα, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου μπόρεσαν να διαλευκάνουν την εμπλοκή του νεαρού συλληφθέντα στις υποθέσεις των κλοπών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση