HomeΚΡΗΤΗΣτα ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Άη Γιάννη και Πόρου η Αντιδήμαρχος

Στα ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Άη Γιάννη και Πόρου η Αντιδήμαρχος

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Άη-Γιάννη και Πόρου επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, για να ευχηθεί στις γυναίκες- μέλη των Κέντρων.

kanavakh-kaph

Η Αντιδήμαρχος επεσήμανε μεταξύ άλλων «Τιμούμε σήμερα τη γυναίκα. Τους αγώνες της για ισότητα και την τεράστια προσφορά της στην οικογένεια και την κοινωνία. Τιμούμε τη γυναίκα που καθημερινά ανταποκρίνεται σε ένα πολλαπλό και απαιτητικό ρόλο, της μητέρας, της συζύγου, της εργαζόμενης. Και δεν ξεχνάμε τις γυναίκες ηρωίδες της σημερινής εποχής, τις γυναίκες που ζουν κάτω από τα όρια τις φτώχειας, τις γυναίκες πρόσφυγες, τις γυναίκες επικεφαλής μονογονεϊκών οικογενειών, τις  γυναίκες άνεργες, στις γυναίκες θύματα βίας. Οι γυναίκες πλέον έχουν κατακτήσει πολλά και αποδεικνύουν συνεχώς και περισσότερο την αξία και την αποτελεσματικότητά τους. Όμως οφείλουμε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για τη μείωση της έμφυλης ανισότητας συμβάλλοντας έτσι στην κοινωνική πρόοδο και στην καταπολέμηση των διακρίσεων».

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο,  Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:00 η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής διοργανώνει εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας στην Αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση