HomeHL-GreeceΜε τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας «υποδέχονται» τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη

Με τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας «υποδέχονται» τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη

Ο πρωθυπουργός αναμένεται στη συμπρωτεύουσα στις 12:00

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υποδέχονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, εργαζόμενοι τον πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αναμένεται στην πόλη περίπου στις 12:00.

Από νωρίς το πρωί έξω από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης βρίσκονται εργαζόμενοι στον Καρυπίδη οι οποίοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και ζητούν την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Μαζί τους και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ των δημοτικών επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης θα διαμαρτυρηθούν για τη μη καταβολή δεδουλευμένων σε συμαβασιούχους.

Στις 15:30 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς θα συγκεντρωθούν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, όπως αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος σε ανακοίνωσή της, και σήμερα Τετάρτη δεν θα διενεργούνται πλειστηριασμοί κατοικίας με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ, όσον αφορά την κατοικία του οφειλέτη – φυσικού προσώπου. Κατ’ εξαίρεσιν θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν αδείας εκ των Συλλόγων ή της Συντο­νιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Στις 18:30 πρωτοβουλία γυναικών ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης πρόκειται να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άγαλμα Βενιζέλου. Πιθανόν να ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση