HomeΕΛΛΑΔΑΣτο «σφυρί» κι άλλα ακίνητα του Athens Ledra

Στο «σφυρί» κι άλλα ακίνητα του Athens Ledra

Συνολικής αξίας περί τα 2,4 εκατ. ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άλλα τρία ακίνητα, ιδιοκτησίας επίσης της εταιρείας ΑΣΤΥ Α.Ε., του ομίλου Παρασκευαΐδη και συνολικής αξίας περί τα 2,4 εκατ. ευρώ, πρόκειται να βγουν στο «σφυρί» την ερχόμενη εβδομάδα, μαζί με το ιστορικό ξενοδοχείο Athens Ledra της λεωφόρου Συγγρού, το οποίο βγαίνει σε μία ακόμη διαδικασία πλειστηριασμού με επισπεύδουσα την Alpha Bank στις 15 Μαρτίου.

Τα υπόλοιπα ακίνητα αφορούν όμορες ιδιοκτησίες της εταιρείας επί της οδού Πύρρας, τις οποίες χρησιμοποιούσε συμπληρωματικά, ως χώρους στάθμευσης, γραφείων και αποθηκών το ξενοδοχείο και αφορούν οικόπεδο με κτίριο, με τιμή πρώτης προσφοράς στο 1,47 εκατ. ευρώ, ένα ακόμη οικόπεδο 400 τ.μ. αξίας 865 χιλ. ευρώ και αποθήκες με τιμή πρώτης προσφοράς στα 96 χιλ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, με ενδιαφέρον αναμένει η αγορά την επαναληπτική διαδικασία για την εμβληματική μονάδα της λεωφόρου Συγγρού, για την οποία η Alpha Bank έχει ζητήσει, για πρώτη φορά, την εκκίνηση του πλειστηριασμού από χαμηλότερο τίμημα, στα 36,5 εκατ. ευρώ έναντι των 47,8 εκατ. ευρώ όπου είχε τοποθετηθεί ο πήχης κατά τις προηγούμενες διαδικασίες. Το γεγονός αυτό, όπως επισημαίνουν στελέχη της εγχώριας αγοράς, έχει καταστήσει πιο «ελκυστική» τη διαδικασία, αυξάνοντας την προσέλευση επενδυτών, δεδομένου ότι το προηγούμενο τίμημα είχε κριθεί ιδιαιτέρως υψηλό.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση