HomeHL-SportsΤα καλύτερα της 23ης αγωνιστικής της Superleague

Τα καλύτερα της 23ης αγωνιστικής της Superleague

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Του Ευθύμη Φασουλάκη

Το τριήμερο 4-6/3 διεξήχθη , η 23η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Μια αγωνιστική με αρκετές συγκινήσεις , με το πρωτάθλημα να αποκτά ξανά ενδιαφέρον με την ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα και την απόλυση του Μπέντο.

Ας δούμε τα καλύτερα της αγωνιστικής αυτής και μια συνοπτική παρουσίαση των υπολοίπων παιχνιδιών της.

Παναθηναϊκός – Βέροια 5-0 :  Οι Πράσινοι , επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα στα Πηγάδια και μάλιστα πολύ εύκολα απέναντι στην Βέροια , την οποία συνέτριψαν με 5-0.

Το σκορ ήταν ήδη 4-0 στο ημίχρονο με γκολ του Μπεργκ στο 18 και το 39 με πέναλτι και στο 41ο λεπτό με σουτ και γκολ του Κλωναρίδη στο 21ο λεπτό . Ο Βιγιαφάνες στο 57ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με την Βέροια να μην μπορεί να αντιδράσει σε καμία περίπτωση .

Ο ΠΑΟ συνεχίζει τις πολύ καλές και παραγωγικές εμφανίσεις ,ιδιαίτερα στην έδρα τους και αν διατηρηθούν σε αυτόν τον ρυθμό θα διεκδικήσουν με αξιώσεις το κύπελλο και την 2η θέση.

Αστέρας Τρίπολης- Κέρκυρα 1-2 : Σπουδαία νίκη , που ισοδυναμεί ουσιαστικά με παραμονή , πέτυχε η Κέρκυρα στην Τρίπολη κόντρα στον εκ νέου, απογοητευτικό Αστέρα.

Η νίκη αυτή , αποκτά ακόμα σπουδαιότερη σημασία , από το γεγονός ότι ήλθε με ανατροπή καθώς ο Αστέρας προηγήθηκε στο 38 με τον Μάσα και η Κέρκυρα ανέτρεψε το σκορ με 2 γκολ του Τουράμ στο 70 και το 83 .

Οι Φαίακες με αυτήν την νίκη , ξέφυγαν 11 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία βρίσκονται πολύ κοντά οι Αρκάδες , που θα χρειαστούν αλλαγή αγωνιστικού προσώπου για να μην κινδυνέψουν.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-0 : Σπουδαία νίκη του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό , που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ υποχρέωσε τους πρωταθλητές σε 3η συνεχόμενη ήττα και σε αναζήτηση προπονητή 3 μέρες πριν το σπουδαίο ματς με την Μπεσίκτας.

Ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε στο καλό του , πρώτο κομμάτι του αγώνα και μοιραία , υποτάχθηκε στον πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ που σκόραρε στο 53 με τον Σάκχοφ και στο 60 με τον Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ , πλησίασε στους 8 βαθμούς από την κορυφή , αλλά το σημαντικότερο είναι η ψυχολογία που δίνει μια τέτοια νίκη εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα πέσει από την κορυφή αλλά όλες οι αναταράξεις που προκλήθηκαν μετά από μια ακόμα ήττα , θα επηρεάσουν σίγουρα την πορεία της ομάδας στις άλλες 2 διοργανώσεις που συμμετέχει.

Πανιώνιος – ΑΕΚ : Η ομάδα που θα μπορούσε να ρίξει τον Ολυμπιακό από την κορυφή είναι ο εντυπωσιακός φέτος Πανιώνιος. Οι Κυανέρυθροι , αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1 το βράδυ της Δευτέρας με την ΑΕΚ και πλησίασαν στους 6 βαθμούς από την πρώτη θέση.

Ο Αραούχο άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο στο 38 ενώ ο Μασούρας στο 59 διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο Πανιώνιος ζει το όνειρό του , διεκδικώντας δυνητικά το πρωτάθλημα και οι επόμενες αγωνιστικές θα είναι μια γιορτή για τους Νεοσμυρνιώτες.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της έμεινε πίσω στην διεκδίκηση της εισόδου στα πλέι οφ, μετά το αποψινό αποτέλεσμα , αλλά υπάρχουν περιθώρια για ανατροπή της κατάστασης.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής : ΑΕΛ-ΠΑΣ 1-1 με τον γκολκίπερ των Ηπειρωτών να αποτρέπει την ήττα για την ομάδα του , Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-0 , με τους Αγρινιώτες να πετυχαίνουν ότι ακριβώς και η Κέρκυρα , Ατρόμητος-Ηρακλής 1-0 , με τον Γηραιό να αντέχει ως τα τελευταία λεπτά , και Ξάνθη-Πλατανιάς 1-0 με τους Ακρίτες να παίρνουν νίκη ‘’6 βαθμών’ κόντρα στους Χανιώτες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση