HomeHL-GreeceΑδωνις σε Πολάκη: Oταν θα φύγεις απο υπουργός θα σε κλείσω φυλακή

Αδωνις σε Πολάκη: Oταν θα φύγεις απο υπουργός θα σε κλείσω φυλακή

Άγρια κόντρα στη βουλή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για ακόμη μια φορά Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης αντιπαρατέθηκαν στη Βουλή και εκτόξευσαν απειλές ο ένας εναντίον του άλλου.

«Αν συνεχίσετε  έτσι θα σας κάνω αγωγή και θα ζήτω αποζημίωση», είπε αρχικά ο κύριος Γεωργιάδης και από τον πληθυντικό  σε λίγο απευθύνθηκε  στον ενικό.

«Εδώ να με κοιτάς. Όταν θα φύγεις απο υπουργός θα σε κλείσω φυλακή».

«Είστε υπηρετικο πολιτικό προσωπικό»,  απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας στον κύριο Γεωργιάδη και συνέχισε «Ντροπή να κουνάτε το δάχτυλο σε μας. Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Να κοιμάστε ανήσυχοι τα βραδιά».

Για την περίφημη λίστα διορισμών 23 ατόμων στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Γεωργιάδη ο κύριος Πολακης για ακόμη μια φορά δεν την κατέθεσε στη Βουλή γιατί όπως είπε βρίσκεται στον εισαγγελέα ωστόσο ανέφερε 3-4 ονόματα συνεργατών του κυρίου Γεωργιάδη που διορίστηκαν όπως είπε  την ίδια περίοδο στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Τους διορίσατε, τους κρύψετε και κάψατε τα αρχεία και καταστρέψατε τις συμβάσεις. Όμως προκύπτει έμμισθη σχέση.  Φαίνονται να πληρώνονται χωρίς να φαίνονται οι συμβάσεις», είπε ο κ. Πολάκης ο οποίος όμως λίγο αργότερα είπε ότι τις συμβάσεις των συγκεκριμένων ατόμων τις εχει ο εισαγγελέας.

Από την πλευρά ο κ. Γεωργιαδης ανέφερε ότι  τα συγκεκριμένα άτοκα δεν διορίστηκαν ποτέ στο ΚΕΕΛΠΝΟ  αλλα το ΚΕΕΛΠΝΟ εχει τη δυνατότητα να  πληρώνει και άτομα με χρήματα από  χορηγίες ιδιωτικών εταιρειών και το ίδιο έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όσον αφορά τις γνωστές κατηγορίες περί αύξησης των τιμών στα φάρμακα τόσο ο  κύριος Πολάκης  όσο και ο κύριος Γεωργιάδης κατηγόρησαν  ο ένας τον άλλον ότι με τις πράξεις τους και  τις παραλείψεις τους βοήθησαν φαρμακευτικές   εταιρείες να κερδίσουν εκατομμυρια.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση