HomeHL-9Συνάντηση εκπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου με αντιδημάρχους

Συνάντηση εκπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου με αντιδημάρχους

Σε συνέχεια επαφών με το Δήμαρχο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά (Διοικητικών Υπηρεσιών – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς – ΚΕΠ) και Μαρία Καναβάκη (Κοινωνικής Πολιτικής – Εποπτείας – Κοινωνικών Δομών – Μετανάστευσης – ΚΕΣΑΝ) είχαν ο πρόεδρος του ΟΕΕΤΑΚ Γιώργος Σισαμάκης, ο γενικός γραμματέας Σταύρος Καρτερής και τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης κ.κ. Γιώργος Μαυράκης και Νίκος Μαυροματάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και σε συνέχεια της επίσκεψης του Δ.Σ. στον Δήμαρχο κ. Βασίλη Λαμπρινό, προκειμένου να δρομολογηθούν τα θέματα που αρχικά είχαν συζητηθεί .

fwto-2

Τα θέματα που συζητήθηκαν με τον κ. Βαρδαβά ήταν, ο Οργανισμός Εσωτερικών Υπηρεσιών του Δήμου και οι κρίσεις των συναδέλφων μελών – οικονομολόγων του Ο.Ε.Ε. για τις θέσεις των προϊσταμένων και η συνεργασία του ΟΕΕΤΑΚ για την κατάρτιση των στελεχών του Δήμου Ηρακλείου σε οικονομικά θέματα σε μόνιμη βάση.

Όσον αφορά τη συζήτηση με την κα. Καναβάκη ειπώθηκαν και προτάθηκαν τα εξής : Λειτουργία δομής για τις ανάγκες υποβολής φορολογικών δηλώσεων, ώστε να εξυπηρετούνται άτομα που έχουν ανάγκη, συμμετοχή στα προγράμματα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, κοινές κοινωνικές αλλά και ενημερωτικές δράσεις

Συζητήθηκε επίσης η συμμετοχή του ΟΕΕΤΑΚ στις Επιτροπές Τουρισμού και Έξυπνης Πόλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση