HomeHL-9“Φρένο” από το Δ. Αθηναίων για την εξέδρα των αγροτών έξω από το υπουργείο

“Φρένο” από το Δ. Αθηναίων για την εξέδρα των αγροτών έξω από το υπουργείο

Μετά από αίτημα του Παγκρήτιου Συντονιστικού Οργάνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρνητική ήταν η απάντηση του Δήμου Αθηναίων στο αίτημα των μελών του Παγκρήτιου Συντονιστικού Οργάνου των αγροτών να τοποθετήσουν εξέδρα έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μεθαύριο Τετάρτη κατά το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο.

Ωστόσο οι αγρότες, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, συνεχίζουν κανονικά τις προετοιμασίες τους και πρόκειται να δώσουν δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο.

Στην απάντηση της Δημοτικής Αρχής αναφέρεται:

Σε αίτηση του Παγκρητίου Συντονιστικού Οργάνου, εκ μέρους όλων των συνδιοργανωτών φορέων, για παραχώρηση χώρου στην Πλατεία Βάθης και τοποθέτηση εξέδρας για το αγροτικό συλλαλητήριο, που θα γίνει στις 8 Μαρτίου, σας παραθέτουμε την απάντηση του Δήμου Αθηναίων, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Σε απάντηση του Α.Π.61924/02.03.2017 αιτήματος που αφορά την παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου την Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017, επί της πλατείας Βάθης, σας ενημερώνουμε ότι δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας καθώς υπάρχει αρνητική εισήγηση της Αντιδημάρχου και του Γενικού Γραμματέα. Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση».

Μετά αυτή την απάντηση του Δήμου Αθηναίων οι διοργανωτές της συγκέντρωσης αναφέρουν τα εξής: «Η συγκεκριμένη απάντηση μας τιμά ιδιαιτέρως γιατί δείχνει πόσο μας φοβούνται και πόσο Δημοκράτες είναι όταν δεν είναι τα «δικά τους τα παιδιά» και ο νοών νοείτο».

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση