HomeHL-9Την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των αγροτών εκφράζουν οι έμποροι

Την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των αγροτών εκφράζουν οι έμποροι

Με ψήφισμα τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράσταση τους στον αγώνα των αγροτών Κρήτης, με αφορμή και το συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη στην Αθήνα εκφράζουν με ψήφισμα τους, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Με αφορμή την απεργιακή κινητοποίηση που έχει προκηρύξει για τις 8 Μαρτίου 2017 ο κλάδος των αγροτών στην Αθήνα, ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, εκπροσωπώντας την μικρομεσαία εμπορική επιχειρηματικότητα, εκφράζει την αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των αγροτών , που αγωνίζονται να επιβιώσουν μέσα στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν.

Η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ, θα αφήσει χιλιάδες αγρότες ανασφάλιστους, η αύξηση της φορολογίας και του κόστους καλλιέργειας, θα έχουν σαν αποτέλεσμα το ξεκλήρισμα χιλιάδων αγροτών , με δραματικές συνέπειες για το κόστος και την ποιότητα της διατροφής των εργαζομένων στις πόλεις.

Οι αγρότες μας και οι μικροκαλλιεργητές αποτελούν την παραγωγική βάση της χώρας μας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε την εξόντωσή τους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου καλεί τη Κυβέρνηση να λάβει συγκεκριμένα μέτρα ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα ο οποίος μαζί με το κλάδο του εμπορίου αποτελούν τους πυλώνες της εθνικής μας οικονομίας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση