HomeHL-PsilaΕίχε μεγάλη φαντασία…και το απέδειξε

Είχε μεγάλη φαντασία…και το απέδειξε

Η φωτογραφία τα λέει όλα από μόνη της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θα μπορούσε να αποτελέσει μία εικαστική παρέμβαση ενός ιδιόμορφου καλλιτέχνη, ο οποίος με το δικό του τρόπο προσπαθεί να αναλύσει τα προβλήματα και τις ανάγκες της σημερινής κοινωνίας.

Θα μπορούσε να αποτελεί απλά την ιδέα κάποιου να κάνει κάτι διαφορετικό, έτσι προσθέτοντας μία πινελιά χιούμορ στην καθημερινότητα, αποδεικνύοντας πόσο μεγάλη φαντασία διαθέτει.

papoutsia2

Επίσης θα μπορούσε κάποιος να “μπέρδεψε” τα καλώδια της ΔΕΗ, με έναν “Τοίχο Καλοσύνης” , προκειμένου να προσφέρει ένα ζευγάρι παπούτσια σε συνανθρώπους μας, που τα έχουν ανάγκη.

papoutsia3

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτός, που είχε την ιδέα να κρεμάσει-με ποιον τρόπο βέβαια είναι απορίας άξιον- τα παπούτσια στο καλώδιο της ΔΕΗ, πέτυχε το σκοπό του-αν ήταν αυτός βέβαια- να τραβήξει τα βλέμματα όλων, που έτυχε να περάσουν σήμερα το πρωί από το συγκεκριμένο σημείο του Ηρακλείου.

Πάντως επειδή το ψάξαμε, κάτι ανάλογο έχει παρατηρηθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, με κάποιους να λένε, χωρίς όμως να έχει αποδειχθεί, ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερης σημασιολογίας πράξη, σχετικά με την ύπαρξη συμμοριών ή πώλησης ναρκωτικών ουσιών ή κάποιας πλάκας που γίνεται, στο σημείο που υπάρχουν τα παπούτσια κρεμασμένα.

Τα συμπεράσματα δικά σας….

Διαφήμιση
Διαφήμιση