HomeΣΠΟΡΆγιος Ιερόθεος ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 1-1

Άγιος Ιερόθεος ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Περιστεριώτες έμειναν στο εντός έδρας 1-1 με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Δύο βαθμούς στην έδρα του άφησε την Κυριακή ο Άγιος Ιερόθεος, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 για την 21η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Κρητικοί, που είναι στην τελευταία θέση μαζί με τον Ηλυσιακό στους 14 βαθμούς, προηγήθηκαν με ωραίο πλασέ του Αρσενίεβιτς στο 10′, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι με το κοντινό πλασέ του Σαγανά στο 29′.

Ο τελευταίος έγινε και μοιραίος, όμως, για τους Περιστεριώτες, καθώς στο 89′ σημάδεψε το δοκάρι με σουτ κι έτσι ο Άγιος Ιερόθεος με 35 βαθμούς παραμένει στην 4η θέση και στο -7 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Κατσικιάς, Κάρδαρης (61′ Πολίτης), Δάρρας, Μπιρμπίλι, Γούλας, Γκουτσούλας, Σούφλας (77′ Κετσετζόγλου), Θανόπουλος, Μανδαμαδιώτης (46′ Πανούσης), Σαγανάς.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Σουμπασάκης, Σέχου, Βουρβαχάκης, Δημήτρης, Τσικουδάκης (77′ Ζντράγκοβιτς), Τσίτας (59′ Βεστάκης), Ντα Κόστα, Αρσένιεβιτς, Ντεντάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση