HomeΣΠΟΡΑτσαλένιος Ρόδος 0-0

Ατσαλένιος Ρόδος 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο «στείρο» 0-0 έμειναν οι δύο ομάδες επί κρητικού εδάφους

Χωρίς νικητή και σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε η κυριακάτικη  αναμέτρηση του Ατσαλένιου με τη Ρόδο για την 21η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μέτριο και σε αυτό βέβαια συνέβαλαν και οι δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα, που μοιραία τις έκαναν πολύ προσεκτικές στο να διατηρήσουν απαραβίαστες τις εστίες τους.

Στο 36′, λοιπόν, πήγε πρόωρα στα αποδυτήρια ο Ρουμπάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για λογαριασμό των Κρητικών, οι οποίοι, πάντως, είχαν καλή ευκαιρία στο 40′, όταν ο Πάππος έδιωξε με εξαιρετική επέμβαση το σουτ του Τριανταφύλλου.

Η Ρόδος έμεινε με τη σειρά της με παίκτη λιγότερο στο 52′ λόγω αποβολής του Καμπούρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους γηπεδούχους να απειλούν ξανά με τον Τριανταφύλλου στο 85′, αλλά ο έμπειρος φορ νικήθηκε δύο φορές από τον Πάππο.

Η «λευκή» ισοπαλία άφησε τον ΠΟΑ στους 36 βαθμούς, όντας τρίτος και στο -6 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι με 21 βρίσκονται στην 11η θέση.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Σταθόγλου, Πρωτογεράκης, Πετράς (67′ Φραγκιαδάκης), Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης (67′ Χατζηανδρέου), Τριανταφύλλου (83′ Σακλαμάκης).

ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Πάππος, Καμπούρης, Καντιμοίρης, Κωνσταντίνου, Κασαπάκης (76′ Δημητριάδης), Τζιβίνογλου, Χατζηλιόντας, Ιμεραλιλάι, Τορεσάνι (83′ Αμανατίδης), Ευγενικός (58′ Κουρούπης), Στεφανίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση