HomeHL-SportsΙάλυσος Εργοτέλης 1-2

Ιάλυσος Εργοτέλης 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ηρακλειώτες κέρδισαν με 2-1 τον Ιάλυσο, που έπαιζε με 10 παίκτες από το 53′ και «φωνάζει» για τη διαιτησία

Στο -2 από τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Ιωνικό διατηρείται ο Εργοτέλης, που πέρασε νικηφόρα την Κυριακή  με 2-1 από την έδρα του Ιάλυσου για την 21η αγωνιστική.

Οι «κιτρινόμαυροι», λοιπόν, μετρούν 40 βαθμούς έναντι 42 των Νικαιωτών, ενώ οι «τοξοβόλοι» με 22 μοιράζονται την 9η θέση με τον Πανθηραϊκό.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Χειμωνέττος στο 4′ έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ που εκτέλεσε ο Σερτζίνιο και αυτή ήταν η πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο ματς.

Στο 9ο λεπτό οι Ροδίτες άγγιξαν το 1-0, όταν ο Μπαρόζο βρέθηκε αφύλακτος στη μεγάλη περιοχή αλλά πλάσαρε άουτ, για να απαντήσει ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα ο Μισέλ για τον Εργοτέλη με το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση να φεύγει άουτ.

Στο 13′ ο Κατσικοκέρης έκανε το σουτ και ο Παφιάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, με τους γηπεδούχους εντέλει να ανοίγουν το σκορ στο 45’+2 με κεφαλιά του Χατζηφούντα.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου απείλησε στο 47′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάλ και με τον Χειμωνέττο να απομακρύνει τον κίνδυνο, για να αλλάξει η αριθμητική ισορροπία της αναμέτρησης στο 53ο λεπτό, καθώς ο Παφιάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για λογαριασμό του Ιάλυσου.

Ο Εργοτέλης αξιοποίησε άμεσα το αριθμητικό του πλεονέκτημα, με τον Μπάτζιο να ισοφαρίζει στο 59′ με κοντινό σουτ, πιέζοντας από εκεί και πέρα για το νικητήριο τέρμα.

Τελικά, στο 88′ ο διαιτητής Γκάμαρης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών για χέρι του Ρίκκα και εν μέσω έντονων διαμαρτυριών των γηπεδούχων, με τον Κατσικοκέρη να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 90′ και να χαρίζει το πολύτιμο διπλό στους Ηρακλειώτες.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Χειμωνέττος, Αλιατίδης, Αχείμαστος, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (79′ Νυφαδόπουλος), Χατζηφούντας (86′ Κρεκούκιας), Ρίκκα, Μπαρόζο (59′ Σταυλάς), Καρπαθάκης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου (84′ Ρουσσάκης), Μπάτζιος, Μισέλ, Σερτζίνιο, Γκοτσούλιας (50′ Βελλίνης), Κατσικοκέρης, Λεάλ (50′ λ. τρ. Μίνγκας), Καϊμακαμούδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση