HomeHL-SportsΟ ΟΦΗ συνεχίζει ενωμένος και δυνατός

Ο ΟΦΗ συνεχίζει ενωμένος και δυνατός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ συνεχίζει ενωμένος και δυνατός την πορεία του.

Το μήνυμα αυτό αναδείχθηκε στην κοπή της πίτας της ομάδας, που έγινε την Παρασκευή το βράδυ σε οικογενειακό κλίμα, στο «Κρήμα Αρχοντικό» στη Ροδιά.

Η παρουσία του μεγάλου κρητικού επιχειρηματία Αντώνη Καράτζη στην εκδήλωση, έστειλε αισιόδοξα μηνύματα για το σήμερα και το αύριο του ΟΦΗ.

Ο Αντώνης Καράτζης, μαζί με Ηρακλειώτες επιχειρηματίες, αποτελεί ένας απο τους πρωτεργάτες της προσπάθειας αναδόμησης του ΟΦΗ, η οποία ξεκίνησε, πριν απο 1,5 χρόνο.

Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και συνεχούς παρουσίας του στο εξωτερικό, δεν είχε το χρόνο να παρακολουθεί απο κοντά τις εκδηλώσεις της ομάδας, ωστόσο στήριξε και στηρίζει μαζί με τους υπόλοιπους επιχειρηματίες, το πλάνο για ένα ανεξάρτητο, υγιή και καθαρό ΟΦΗ.

Η παρουσία του στην εκδήλωση, έδειξε ότι είναι κοντά στην ομάδα και την σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Ο Αντώνης Καράτζης, είχε την ευκαιρία να μιλήσει για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, για όλα τα τρέχοντα θέματα του ΟΦΗ, ενώ σε μια συμβολική κίνηση με ισχυρά μηνύματα, έκοψαν μαζί την πίτα της ομάδας.

Μάλιστα πέρασε απο όλα τα τραπέζια των παικτών, μίλησε μαζί τους και τους ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο ΟΦΗ αργά ή γρήγορα θα πετύχει το στόχο που έχει θέσει, για την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ.

Στην κοπή της πίτας του ΟΦΗ, έδωσαν το «παρών» όμως και οι περισσότεροι απο τους μετόχους της ομάδας.

Ο πρώην πρόεδρος και μέτοχος Αντίπας Σηφάκης, οι μέτοχοι Ορφανάκης, Κουμαντάκης, Πλουμάκης, Μυλωνάκης, Συριγωνάκης, τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ (Ζερβάκης, Αποστολάκης, Καλαιτζάκης, Ανδρεαδάκης), ενώ επίλεκτη ήταν και η προυσία του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου και του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ Γιώργου Βοζικάκη.

Ακόμη, «παρών» ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος και όλο του το επιτελείο, αλλά και σύσσωμο το ποδοαφαιρικό τμήμα, για τους οποίους άλλωστε ήταν και η εκδήλωση.

Παρόντες επίσης το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, σε μια κίνηση που επίσης έδειξε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ, πέρασε απο όλα τα τραπέζια των ποδοσφαιριστών και συνομίλησε μαζί τους, με χαλαρή διάθεση.

Ενώ συζήτησε και με τους δημοσιογράφους, τρέχοντα θέματα, όχι μόνο του ΟΦΗ, αλλά και του ποδοσφαίρου γενικά, κάτι που έκανε και στο τέλος της βραδιάς, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης.

Τα φλουριά σε Κιάσσο και Νάστο

Τυχεροί της βραδιάς αναδείχθηκαν ο Κωστας Κιάσσος και ο Ανέστης Νάστος, οι οποίοι βρήκαν τα δυο φλουριά της πίτας, τα οποία αντιστοιχούσαν σε 500 ευρώ το καθ’ ένα!

Ενώ στην εκδήλωση κληρώθηκαν και τρία τριήμερα διακοπών, στα ξενοδοχεία των Αντώνη Καράτζη, Αντίπα Σηφάκη και Νίκου Ανδρεαδάκη. Τα τριήμερα κέρδισαν μετά απο κλήρωση ο Πατρικ Βουό, ο γυμναστής Νίκος Κουνδουράκης και ο λογιστής της ΠΑΕ Μανώλης Βασιλάκης.

Η βραδιά έκλεισε με πολύ κέφι και αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στον ΟΦΗ αυτήν την εποχή.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τον ιδιοκτήτη του «Αρχοντικού» Μανόλη Σταματάκη, ο οποίος είναι ένας αυθεντικός φίλος του ΟΦΗ, για την φιλοξενία που έκανε  στην ομάδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση