HomeHL-SportsΛάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στη Λάρισα και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18’ με τον Γιοβάνοβιτς, ενώ στο 41’ ισοφάρισε ο Κόντε.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη. Στα πρώτα 11 λεπτά ο Κόντε είχε δύο άστοχα σουτ, ενώ η Λάρισα απάντησε στο 16΄ με κεφαλιά του Αβραάμ. Το σκορ δεν άργησε να ανοίξει. Στο 18’ ο Γιοβάνοβιτς με καρφωτή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αβραάμ, σημείωσε το 1-0 και έβαλε τους «βυσσινί» μπροστά στο σκορ.

Στη συνέχεια ο ΠΑΣ Γιάννινα έψαξε την ισοφάριση, ενώ η ΑΕΛ έψαχνε τις αντεπιθέσεις και έχασε3 ευκαιρίες στο 31΄ με σουτ του Ντέλετιτς και στο 39΄ όταν ο κίπερ Πασχαλάκης απέκρουσε το σουτ του Αβραάμ. Το 1-1 ήρθε στο 41’. Ο Πέδρο Κόντε συνδυάστηκε με τον Γιάκο και με κοντινό σουτ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ απείλησε με δύο σουτ εκτός περιοχής του Ντέλετιτς (57΄) και του Ναβάρο (76΄), ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 74΄ όταν μετά από σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Κοζορώνης αστόχησε από κοντά.

Η φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 79΄, με τον Πασχαλάκη να κάνει απίστευτη επέμβαση στην κοντινή κεφαλιά του Τσακοπίνο. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα στο 85΄ απέκρουσε και την κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Γκολ: 18’ Γιοβάνοβιτς – 41’ Κόντε

Κίτρινες κάρτες:
Αγκάνοβιτς, Φάρκας – Κούτρης

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης):
Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (24’ Ναβάρο), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης (46’ Τσακοπίνο), Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Βαρέλα (70′ Ρέγες), Αβραάμ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Πασχαλάκης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας (78′ Μπέριος), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κούτρης, Λίλα, Κοζορώνης (81′ Γαρουφαλιάς), Ακόστα, Γιάκος (83′ Ζάιρο), Κόντε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση