HomeHL-Sports«Βράζουν» και οι οργανωμένοι του Εργοτέλη για τους Χανιώτες διαιτητές

«Βράζουν» και οι οργανωμένοι του Εργοτέλη για τους Χανιώτες διαιτητές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Daltons εξέδωσαν ανακοίνωση κάνοντας λόγο για βιασμό και καραγκιοζοπαίγνιο, σημειώνοντας ότι «δεν θα ανεχτούμε άλλα λάθη»

Την οργή των ανθρώπων και του κόσμου του Εργοτέλη έχουν προκαλέσει οι διαιτησίες της ομάδας από Χανιώτες ρέφερι.

Μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Βρέντζου και οι οργανωμένοι φίλαθλοι εξέδωσαν οργισμένη ανακοίνωση.

Οι Daltons κάνουν λόγο για καραγκιοζοπαίγνιο, ενώ χαρακτηρίζουν τη διαιτησία στο ματς με την Προοδευτική «βιασμό».

Μάλιστα, προειδοποιούν ότι θα αντιδράσουν έντονα αν υπάρξουν και άλλες τέτοιες διαιτησίες, τονίζοντας ότι «δεν θα ανεχτούμε άλλα λάθη».
Αναλυτικά: «Πέρασαν τρεις μέρες απο τον βιασμό που ένιωσε η ψυχή μας και το σώμα μας μέσα στο Παγκρήτιο!!!!

Ένας διαιτητής που έδειξε οτι το όνειρο του από μικρός ήταν να καταστρέφει τα όνειρα των άλλων, αδιάβαστος ως στους κανονισμούς ποδοσφαίρου με συμπαραστάτες δύο μαριονέτες που ούτε καν γνώριζαν την χρήση που έχει το σημαιάκι του επόπτη, κατάφεραν καθοδηγούμενοι ο Θεός κατέχει απο ποιόν να μας θυμίσουν άλλες δυο ανεκδιήγητες φετινές διαιτησίες …..

Εκει στον σύνδεσμο διαιτητών Xανίων νομίζουμε, η επιλογή γίνεται απο την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου στο καφενείο της γειτονιάς μιας και τρίτοι ανακατεύονται για δικό τους όφελος…..

Είμαστε πολύ πράοι όμως απ’ ότι φαίνεται αν συνεχιστεί αυτό το καραγκιοζοπαίγνιο εις βάρος μας, μάλλον θα μας γνωρίσετε απο την ανάποδη…

Κύριοι διαιτητές να θυμάστε, εμείς πληρώνουμε, δεν πληρωνόμαστε και με τέτοια κρίση επειδή τα λεφτά μας τα σεβόμαστε σας θυμίζουμε:Δεν θα ανεχτούμε άλλα λάθη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση