HomeΕΛΛΑΔΑΛάρισα: Ανήλικος διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, είχε και όπλα

Λάρισα: Ανήλικος διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, είχε και όπλα

Σε ηλικία 17 ετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλούσια δραστηριότητα και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία είχε αναπτύξει ένας 17χρονος στη Λάρισα, ο οποίος διακινούσε μεγάλη ποσότητα χασίς αλλά και κατείχε παράνομα όπλα.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει και κατάφεραν να προβούν στη σύλληψη του ανήλικου το πρωί της Τετάρτης. Μάλιστα, κατάφεραν να εντοπίσουν αποθηκευτικό χώρο στον οποίο ο 17χρονος έκρυβε φύλαγε τα ναρκωτικά και όταν εκείνος πήγε το απόγευμα της Τετάρτης στο σημείο για να παραλάβει το εμπόρευμα που θα διακινούσε, οι αστυνομικοί πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Να σημειωθεί, πως ο ανήλικος προσπάθησε να αντισταθεί αλλά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Στην κατοχή του βρέθηκαν η συσκευασία με το χασίς, άλλη μία  συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,6 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκαν το μοτοποδήλατο και ένα κινητό.

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της οικογένειας του ανήλικου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι replica με πλαστικά σφαιρίδια στον γεμιστήρα, δύο μαχαίρια με τις θήκες τους και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς.

Τέλος, συνελήφθησαν και οι γονείς του ανήλικου ενώ και οι τρεις του παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Ο 17χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντίσταση κατά της αρχής.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση