HomeΚΡΗΤΗΤο ΕΚΗ στο πλευρό των αγροτών

Το ΕΚΗ στο πλευρό των αγροτών

Για το παγκρήτιο συλλαλητήριο στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με ανακοίνωσή του συμπαραστέκεται στους αγρότες και στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διαχρονικά τo Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου βρισκόταν δίπλα στους αγρότες και συμπαραστάτης στους αγώνες τους. Στο Ετήσιο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου το 2017, τέθηκε υπό ψηφοφορία η συμπαράσταση στο Συλλαλητήριο των αγροτών στις 8 Μάρτη στην Αθήνα.  Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη στήριξη και συμπαράσταση στο Συλλαλητήριο των αγροτών.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καλεί τον κόσμο του Ηρακλείου να στηρίξει τον αγώνα των αγροτών, όχι γιατί πρέπει , αλλά γιατί  το επιβάλουν τα δίκαια αιτήματα των Αγροτών και ολόκληρης της Ελληνικής Κοινωνίας. Το ζήτημα των αγροτών αφορά άμεσα τους εργαζόμενους, αφού στην επικείμενη περίπτωση δεν φορολογείτε ο Έλληνας αγρότης, αλλά η αγροτική παραγωγή. Αυτό αποτελεί τεράστιο πλήγμα στον ήδη δοκιμαζόμενο εργαζόμενο, που συμπληρώνει τα πενιχρά εισοδήματα του από την καλλιέργεια της μικρής αγροτικής περιουσίας του, αφού θα καλείται για άλλη μια φορά να επιβαρυνθεί φορολογικά.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο της Αθήνας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία του Ε.Κ.Η. και ώρες από 08:00π.μ. έως 20:00μ.μ.. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 20€ με επιστροφή.

Η απόβαση για Αθήνα θα γίνει την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 και επιστροφή από Αθήνα για Ηράκλειο την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017.

Ο Αγροτικός τομέας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της οικονομίας μας,  έχουμε υποχρέωση να τον στηρίξουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση