HomeHL-9Ο «θεωρούμενος» νεκρός

Ο «θεωρούμενος» νεκρός

Ο νεκρός ήταν τελικά… ζωντανός!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απίστευτη ιστορία μας περιέγραψε ο κ. Μαρκουλάκης, ιδιοκτήτης του ομώνυμου Γραφείου Τελετών στο Ηράκλειο, στο περιθώριο των δηλώσεων που μας έδωσε για το θέμα που δημοσιεύουμε σήμερα για το πόσο κοστίζει ο θάνατος.

Η ιστορία αυτή εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο πριν από αρκετά χρόνια.

Ο κ. Μαρκουλάκης βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να παραλάβει ένα νεκρό που κατέβαινε με πτήση αεροπορικής εταιρίας. Την ώρα που περίμενε το αεροπλάνο τον πλησιάζει ένας αστυνομικός και του ζητάει μία επιπλέον νεκροφόρα προκειμένου να παραλάβει κι έναν δεύτερο νεκρό και να τον μεταφέρει στη Μεσαρά. Όπως ενημερώθηκε από τον αστυνομικό, ο νεκρός ήταν ένας χωροφύλακας που αυτοκτόνησε σε νησί της Ελλάδος και επέστρεφε για να ταφεί στον τόπο του. Αμέσως ο κ. Μαρκουλάκης κάνει τα απαραίτητα τηλέφωνα και μέσα σε λίγη ώρα καταφτάνει η δεύτερη νεκροφόρα.

Ο κ. Μαρκουλάκης μαζί με τον αστυνομικό αλλά και τους συγχωριανούς του νεκρού χωροφύλακα βρίσκονταν σε ένα σημείο όπου έβλεπαν τους επιβάτες που κατέβαιναν από την πτήση που μόλις είχε προσγειωθεί.

Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και ο… νεκρός χωροφύλακας ο οποίος τελικά ήταν ολοζώντανος! Το βουητό και οι φωνές ξεσήκωσαν τους πάντες. Τελικά διαπιστώθηκε ότι είχε σταλεί λάθος ειδοποίηση και αντί να γράψουν ότι ο χωροφύλακας κατέβαινε με άδεια στο Ηράκλειο, έγραψαν ότι κατέβαινε νεκρός!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση