HomeΕΛΛΑΔΑMαχαίρωσε το γείτονά του επειδή τον ενοχλούσε η δυνατή μουσική!

Mαχαίρωσε το γείτονά του επειδή τον ενοχλούσε η δυνατή μουσική!

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο έλειψε να γίνει φονικό εξ αιτίας της… μουσικής σε μια γειτονιά της Πάτρας, το μεσημέρι της Πέμπτης! Αιτία ήταν ο καυγάς μεταξύ δυο γειτόνων στην περιοχή Μπεγουλάκι για την έντασή της και αποτέλεσμα ήταν ο αδελφός του… μουσικόφιλου να καταλήξει στο νοσοκομείο!

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε όταν ένας 27χρονος χτύπησε την πόρτα των γειτόνων του σε πολυκατοικία της περιοχής για να διαμαρτυρηθεί επειδή τον ενοχλούσε η φασαρία. Την πόρτα άνοιξε ο 39χρονος αδελφός αυτού που έβαζε τη μουσική και οι δυο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα. Όμως, ξαφνικά ο 27χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλο με αυτό στο χέρι και τον θώρακα!

Οι ένοικοι του κτιρίου που άκουσαν τον καυγά και τις κραυγές πόνου του θύματος κάλεσαν την Αστυνομία και αμέσως έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που συνέλαβαν το νεαρό δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί πολων, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση