HomeHL-9Ο σκελετός ταυτοποιήθηκε…αλλά τα αίτια του θανάτου παραμένουν άγνωστα

Ο σκελετός ταυτοποιήθηκε…αλλά τα αίτια του θανάτου παραμένουν άγνωστα

Έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του άτυχου Βρετανού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι έρευνες από τις αστυνομικές και ιατροδικαστικές αρχές, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος Στίβεν Κουκ έχασε τη ζωή του τον Αύγουστο του 2004 στην περιοχή των Μαλίων.

Μπορεί ο σκελετός που βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα σε πηγάδι της περιοχής, να ταυτοποιήθηκε και να ανήκει στον άτυχο 20χρονο τότε φοιτητή, ωστόσο τα ερωτήματα κάτω από τις συνθήκες θανάτου του παραμένουν αναπάντητα.

Η οικογένεια του μετά από τόσα χρόνια αναμονής και αναζήτησης του δικού τους ανθρώπου, αν και θα τον έχουν πάλι κοντά τους έστω και με αυτόν τον τραγικό τρόπο, ζητούν να μάθουν πώς το παιδί τους, ο αδερφός τους, ο συγγενής τους έχασε τη ζωή του την πρώτη κιόλας ημέρα των καλοκαιρινών του διακοπών στην Κρήτη.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, εξετάζοντας όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους, παίρνοντας καταθέσεις και από κατοίκους της περιοχής, ώστε να φτάσουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το πώς ακριβώς βρήκε το θάνατο ο Στίβεν.

Από την πλευρά της ιατροδικαστικής εξέτασης, μπορεί η ταυτοποίηση του σκελετού να έγινε σχετικά γρήγορα και εύκολα, για την εξακρίβωση όμως των συνθηκών θανάτου τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, καθώς ο σκελετός δε φέρει εκτεταμένες κακώσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση