HomeHL-9Οργανώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Κρήτης για ένα δυναμικό συλλαλητήριο

Οργανώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες της Κρήτης για ένα δυναμικό συλλαλητήριο

Στις 8 Μαρτίου στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αγρότες της Κρήτης προκειμένου να οργανώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μεγάλο συλλαλητήριο, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου στην Αθήνα.

Οι αγρότες εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν δυναμικό παρών, ενώνοντας τις φωνές τους, θέλοντας να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση για τα σκληρά ασφαλιστικά, φορολογικά και οικονομικά μέτρα, που προωθεί.

Οι ίδιοι πάντως προετοιμάζονται όλο αυτό το διάστημα για μία μεγάλη απόβαση στην πρωτεύουσα, στην οποία θα δώσουν δυναμικό παρών με κύριο στόχο την ικανοποίηση των αιτημάτων τους από το αρμόδιο υπουργείο.

Για την προετοιμασία του αγώνα τους πραγματοποιούν σήμερα στις 7.30 το απόγευμα σύσκεψη στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου, με τη συμμετοχή παραγωγικών φορέων του νομού Ηρακλείου, ενώ την ίδια ώρα αντίστοιχη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί και στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” στην Ιεράπετρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγρότες επισκέπτονται το τελευταίο διάστημα τα χωριά, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλον τον αγροτικό κόσμο, προκειμένου να συμμετάσχουν όσο γίνεται περισσότεροι στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση