HomeHL-SportsΠΑΕ ΟΦΗ»Τα καταφέραμε πέρσι, μπορούμε να το κάνουμε και φέτος!»

ΠΑΕ ΟΦΗ»Τα καταφέραμε πέρσι, μπορούμε να το κάνουμε και φέτος!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα στις εισόδους στις θύρες του γηπέδου του ΟΦΗ, στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, αποτέλεσαν για μια ακόμη φορά θέμα συζήτησης του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Μετά την καταγραφή προβλημάτων από τα μέλη της εταιρεία σεκιούριτι με την οποία συνεργάζεται ο ΟΦΗ, αλλά και ανθρώπων της ομάδας που βρίσκονται σε κάθε εντός έδρας αγώνα στις θύρες του γηπέδου, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με ανακοίνωση της,  απευθύνει θερμή παράκληση στους φιλάθλους της ομάδας, να ακολουθούν τις παρακάτω οδηγίες, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα και παρεξηγήσεις:

-Σε κανένα φίλαθλο δεν επιτρέπεται η είσοδος χωρίς εισιτήριο, στο γήπεδο.

-Σε κατόχους διαπιστεύσεων και καρτών ελευθέρας εισόδου, αυτό γίνεται αυστηρά μόνο σε συγκεκριμένες θύρες του γηπέδου και όχι σε όλες.

-Πρόσβαση στη θυρα 9 θα έχουν αυστηρά μόνο όσοι είτε έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας, είτε είναι φιλοξενούμενοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

-Οι φίλαθλοι που έχουν μαζί τους παιδιά, υπάρχει πρόβλεψη με ελεύθερη είσοδο παιδιών (εφ’ όσον συνοδεύονται) να κάθονται στην θύρα 6.

-Οι φίλαθλοι να συνεργάζονται με τις υποδείξεις των μελών της εταιρείας σεκιούριτι ή των ανθρώπων του ΟΦΗ στις θύρες του γηπέδου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα πρέπει να κάθονται στην θέση που έχουν αγοράσει. Αντίστοιχα όσοι έχουν εισιτήριο αγώνα, δεν μπορούν να κάθονται σε αγορασμένη θέση κατόχου εισιτηρίου διαρκείας.

-Στόχος είναι η εξάλειψη του φαινομένου των τζαμπατζήδων γεγονός που λειτουργεί εις βάρος της ομάδας, αλλά και όσων φιλάθλων πληρώνουν το εισιτήριο διαρκείας ή το εισιτήριο του αγώνα.

Αν χρειαστεί πάνω σε αυτό είμαστε διατεθειμένοι να πολεμήσουμε απαράδεκτες νοοτροπίες που καλλιεργήθηκαν στο παρελθόν και έβλαψαν την ομάδα οικονομικά και όχι μόνο.

-Το επόμενο διάστημα η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα έχει κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους οργανωμένους φιλάθλους, με αφορμή τα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται με Τρίκαλα, Απόλλωνα, Αρη κ.λ.π.

-Ερχονται κρίσιμα παιχνίδια για την ομάδα μας, στο γήπεδο νας, στον δεύτερο γύρο και θα πρέπει όλοι να συμβάλουμε, ώστε η εικόνα να είναι αυτή που αρμόζει στο όνομα του ΟΦΗ.

-Η ομάδα μας χρειάζεται ένα γήπεδο που θα είναι έδρα και θα την βοηθήσει να πετύχει την ανατροπή, που ζητάει για να μείνει ζωντανή στο στόχο που έχει θέσει.

Με σωστή συμπεριφορά που θα βοηθήσει και δεν θα προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα μας.

Το κάναμε πέρσι και τα καταφέραμε. Μπορούμε να το κάνουμε και φέτος. Τίποτα δεν έχει χαθεί!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση