HomeHL-9Ενημερωτικές συναντήσεις των αγροτών ενόψει του συλλαλητηρίου στην Αθήνα

Ενημερωτικές συναντήσεις των αγροτών ενόψει του συλλαλητηρίου στην Αθήνα

Σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα οι πρώτες συσκέψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε συναντήσεις ενημερωτικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνει ο αγροτικός κόσμος της Κρήτης στην Αθήνα, προχωρά το Παγκρήτιο Συντονιστικό Όργανο την Πέμπτη 2 Μαρτίου, σε Ηράκλειο και Ιεράπετρα.

Η συνάντηση του Ηρακλείου θα γίνει στις 7:30 μ.μ. στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ ενώ αντίστοιχα η συνάντηση της Ιεράπετρας θα γίνει στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».

Στόχος παραμένει η εξασφάλιση της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης συμμετοχής στο συλλαλητήριο, το οποίο οι διοργανωτές επιδιώκουν να μετατρέψουν σε πανελλήνιο, καλώντας τους αγρότες από όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν προέρχονται να σταθούν στο πλευρό τους.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, και οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μία από τις δυναμικότερες κινητοποιήσεις που έχει ποτέ διοργανωθεί, με οικονομικά, φορολογικά και ασφαλιστικά αιτήματα.

Ήδη πάντως έχουν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών πολλοί εκπρόσωποι φορέων σε τοπικό επίπεδο. Εξάλλου, είναι ήδη γνωστό ότι τους διαμαρτυρόμενους αγρότες στην Αθήνα θα συνοδεύουν οι διοικήσεις των τεσσάρων Εργατικών Κέντρων του νησιού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση