HomeHL-9Στις 10 και 11 Μαρτίου η αναβληθείσα περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη

Στις 10 και 11 Μαρτίου η αναβληθείσα περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη

Θα επισκεφθεί το Λασίθι και το Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Παρασκευή και το Σάββατο, 10 και 11 Μαρτίου 2017 αντίστοιχα, αναμένεται – εκτός νεότερου απροόπτου –  να επισκεφθεί την ανατολική Κρήτη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την αναβληθείσα περιοδεία του λόγω της ίσως που τον ταλαιπωρούσε.

Ο αρχικός σχεδιασμός του επιτελείου του κ. Μητσοτάκη ως προς τους σταθμούς της περιοδείας του αλλά και το πρόγραμμά του, δεν φαίνεται να παρουσιάζει ιδιαίτερη μεταβολή σε σύγκριση με όλα όσα είχαν διοργανωθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διήμερη επίσκεψη θα ξεκινήσει από τον νομό Λασιθίου την Παρασκευή 10 Μαρτίου, όπου ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί διαδοχικά τη Σητεία, την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο και στη συνέχεια θα έρθει στο Ηράκλειο όπου θα έχει προετοιμαστεί η κεντρική πολιτική εκδήλωση του κόμματος της ΝΔ, κεντρικός ομιλητής της οποίας θα είναι ο αρχηγός του αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 ο κ. Μητσοτάκης θα έχει σειρά επαφών με τους εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων στο Ηράκλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση