HomeΕΛΛΑΔΑΕικόνες-σοκ από την επόμενη μέρα του φριχτού τροχαίου στη Θήβα

Εικόνες-σοκ από την επόμενη μέρα του φριχτού τροχαίου στη Θήβα

Συντρίμμια και αποκαΐδια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ και θλίψη προκαλούν οι εικόνες της επόμενης μέρας του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Θήβας όταν μία Porsche έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν ακινητοποιημένο σε πάρκινγκ.

troxaio1

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους μία 33χρονη μητέρα με το τρίχρονο παιδί της που επέβαιναν στο σταθμευμένο όχημα μάρκας Honda Civic και οι δύο επιβαίνοντες της Porsche οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών, γιος του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της εταιρίας παιχνιδιών Jumbo, και ο στενός στενός φίλος και συνεργάτης του νεαρού, Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

troxaio2

Από τον πλευρά του, ο οδηγός του Honda Civic, σύζυγος της 33χρονης και πατέρας του μωρού, ο οποίος είχε κατέβει από το όχημα και είχε μπει στην τουαλέτα, αν και προσπάθησε να βοηθήσει την οικογένειά του, τελικά δεν κατάφερε να τους σώσει.

troxaio4

Οι εικόνες της επόμενης μέρας αποκαλύπτουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Οι φλόγες που τύλιξαν τα δύο οχήματα έκαψαν και το κτίριο πάνω στο οποίο προσέκρουσε το Honda, ενώ γύρω σε ακτίνα αρκετών μέτρων έχουν εκτοξευθεί εκτός από τα συντρίμμια των αυτοκινήτων και τα υπάρχοντα των θυμάτων.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση