HomeHL-9Με αυξημένα αστυνομικά μέτρα και συννεφιά η Καθαρά Δευτέρα

Με αυξημένα αστυνομικά μέτρα και συννεφιά η Καθαρά Δευτέρα

Σε ολόκληρο το νησί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στους δρόμους βρίσκεται το σύνολο των ανδρών των αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης όλες αυτές τις ημέρες, με τα αστυνομικά μέτρα να κορυφώνονται σήμερα Καθαρά Δευτέρα.

Αστυνομικοί βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα σε όλο το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο του νησιού, προκειμένου να ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων, η οποία είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να δείχνουν την μέγιστη προσοχή, ώστε να αποφύγουν τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις.

Θα πρέπει να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να μην προχωρούν σε αντικανονικά προσπεράσματα, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, να κάνουν χρήση ζώνης ασφαλείας ή κράνους.

Σημειώνεται ότι καθ’όλη τη διάρκεια των επόμενων ημερών το φωτογραφικό ραντάρ θα βεβαιώνει επικίνδυνες παραβάσεις, ενώ θα γίνονται και μετρήσεις για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ωστόσο σύμμαχος θα είναι ο καιρός για όσους επιλέξουν να περάσουν την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας στην ύπαιθρο, καθώς για σήμερα στην Κρήτη προβλέπεται συννεφιά και εκδήλωση ασθενών βροχοπτώσεων κυρίως στις νότιες περιοχές.

Οι άνεμοι που θα πνέουν θα είναι από βόρειες διευθύνσεις, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση