HomeΕΛΛΑΔΑΟ κλέψας του κλέψαντος: Πούλησαν κλεμμένη γεννήτρια σε… ζωοκλέφτη!

Ο κλέψας του κλέψαντος: Πούλησαν κλεμμένη γεννήτρια σε… ζωοκλέφτη!

Στην Πέλλα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν ήταν μόνο κλεπταποδόχος ένας 28χρονος που χρησιμοποιούσε στο σπίτι του την γεννήτρια την οποία είχαν κλέψει τον περασμένο Αύγουστο από μια επιχείρηση σε περιοχή της Πέλλας ένας 40χρονος μαζί με έναν 25χρονο. Ήταν και… ζωοκλέφτης, αφού τον επόμενο μήνα είχε αρπάξει 60 οικόσιτα ζώα από ένα αγρόκτημα σε κοντινή αγροτική περιοχή!

Όλες οι κλοπές διαλευκάνθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Γιαννιτσών, που έφτασαν αρχικά στους δυο Έλληνες οι οποίοι είχαν κλέψει μαζί με την γεννήτρια και άλλα ηλεκτρικά εργαλεία, συνολικής αξίας 1.100 ευρώ. Στη συνέχεια, βρήκαν στην κατοικία του 28χρονου την κλεμμένη γεννήτρια, αλλά και μέρος από άλλα αντικείμενα αξίας 3.500 ευρώ που είχε αρπάξει ο ίδιος μαζί με τα ζώα από το αγρόκτημα!

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και οι αστυνομικοί ερευνούν αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές οι τρεις δράστες, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές και για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

*** Με διάφορα προϊόντα κρυμμένα στις τσέπες και κάτω από τα ρούχα του προσπάθησε να φύγει από ένα σούπερ μάρκετ στην Πάτρα ένας 30χρονος Έλληνας που προσποιούνταν τον πελάτη, αλλά κατά την έξοδό του ακινητοποιήθηκε από υπάλληλους οι οποίοι κάλεσαν αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Ο δράστης συνελήφθη και ανακρίνεται από την Ασφάλεια, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση