HomeHL-SportsΚέρκυρα-Παναιτωλικός 0-0

Κέρκυρα-Παναιτωλικός 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν η Κέρκυρα και ο Παναιτωλικός στο νησί των Φαιάκων, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Super League.

Η φάση που σημάδεψε το ματς σημειώθηκε στο 39΄ με τον Κυριακίδη να αποκρούει το πέναλτι του Τουράμ.

Πρωταγωνιστές του ματς ήταν οι δύο τερματοφύλακες. Ο Κυριακίδης ήταν αυτός που έσωσε τον Παναιτωλικό με την απόκρουση του πέναλτι, ενώ ο Κουτζαβασίλης έδειξε την κλάση του στο δεύτερο ημίχρονο, όταν σε τρεις περιπτώσεις δεν επέτρεψε στους Αγρινιώτες να πανηγυρίσουν.

Ό,τι αξίζει να θυμάται κανείς από το πρώτο ημίχρονο ήταν το πεντάλεπτο (34΄-39΄). Ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος στο 34΄ με το δοκάρι μετά το σουτ του Ρέι (η μπάλα βρήκε στον Σπίνουλα κι άλλαξε πορεία), ενώ στο 37΄ οι «Φαίακες» κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Τσοκάνη (καθαρή παράβαση). Ο Τουράμ το εκτέλεσε στο 39΄, αλλά ο Κυριακίδης έπεσε σωστά κι απομάκρυνε.

Η ομάδα του Αγρινίου ήταν ανώτερη σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και στο 60΄ «άγγιξε» το 0-1 μετά τη συνεργασία, Παπαδόπουλου-Ρόσα και πλασέ του τελευταίου που απόκρουσε σωτήρια ο Κουτζαβασίλης.

Συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ματς το συγκρότημα του Μάκη Χάβου, χωρίς να έχει, πάντως, ευκαιρίες για να σκοράρει. Το ίδιο και η Κέρκυρα, που δεν μπορούσε να γίνει απειλητική προς την εστία του Κυριακίδη, ο οποίος πέρασε ένα πολύ ήσυχο δεύτερο 45λεπτο.

Στο 82΄ ο Κουτζαβασίλης έδιωξε με γροθιές το ευθύβολο σουτ του Λόπες, ενώ στο 89΄ ο γκολκίπερ της Κέρκυρας έκανε την απόκρουση του αγώνα στο κοντινό σουτ του Παπαδόπουλου.

Κίτρινες: Ντιμιτρόφσκι, Ντουαλά, Παμλίδης – Χαντάκιας, Μπράβο

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες (83΄ Γεωργίου), Ντιμιτρόφσκι, Ζαραδούκας, Σπίνουλας, Κεϊτά, Σιόντης, Ιωάννου, Κόντος (60΄ Παμλίδης), Ντιόγκο (68΄ Ντουαλά), Τουράμ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (46΄ Ροντρίγκες), Μάκος, Μάρκος Πάουλο (46΄ Μπράβο), Ρέις, Τσοκάνης, Ρόσα (84΄ Μουνιός), Παπαδόπουλος, Λόπες

Διαφήμιση
Διαφήμιση