HomeHL-SportsΠανθηραϊκός Ατσαλένιος 1-3

Πανθηραϊκός Ατσαλένιος 1-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε το Σάββατο ο Ατσαλένιος, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Πανθηραϊκό με 3-1 για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Αμπντουραχμανί στο 17′ μετά από σέντρα του Ρουμπάκη, για να γίνει το 0-2 τέσσερα λεπτά αργότερα με σουτ του Μπουτσάκη.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 49′ με κεφαλιά του Γιόνδη ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Φύτρος, για να εδραιώσει και πάλι ο Μπουτσάκης το διπλό του ΠΟΑ στο 61′, αξιοποιώντας πάσα του Ρουμπάκη.

Έτσι, ο Ατσαλένιος με 35 βαθμούς είναι στο -4 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό και στην τρίτη θέση, ενώ ο Πανθηραϊκός με 19 μοιράζεται την 11η θέση με την Κηφισιά.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Μπαμπανιώτης, Πέκα, Καλαγκάνης, Λούκα (66′ Μυρθιανός), Σαββίδης, Μπακάλης, Φύτρος, Περιάλης, Ζώνας (62′ Πάπιτσας), Λαζαρίδης (32′ Κρίτσας), Γιώνδης.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης (89′ Χατζηανδρέου), Πετράκης, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Πρωτογεράκης, Πετρας, Αμπτουραχαμνι, Μπουτσάκης (85′ Σακλαμάκης), Φρακιαδάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση