HomeΕΛΛΑΔΑΑυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό στην Κηφισίας -Πληροφορίες ζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό στην Κηφισίας -Πληροφορίες ζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Στις 13 Φεβρουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πληροφορίες για ένα ατύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα να κοστίζει τη ζωή ενός ανθρώπου προσπαθεί να συλλέξει η Ελληνική Αστυνομία ζητώντας παράλληλα την βοήθεια όσων τυγχάνει να γνωρίζουν ή ενδεχομένως να έχει υποπέσει κάτι επί του θέματος στην αντίληψή τους.

Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 04:35′ στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Κηφισίας και Αθηνάς, κατεύθυνση Μαρούσι προς Εκάλη, στην περιοχή του δήμου Κηφισιάς, ΙΧ αγνώστων στοιχείων κυκλοφορίας, οδηγούμενο από αγνώστων στοιχείων οδηγό, παρέσυρε πεζό και στην συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Το τροχαίο ατύχημα είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πεζού, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2017 οπότε και εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αρμοδίων αρχών, πρόκειται για πιθανόν άστεγο άνδρα, ηλικίας περίπου 50 ετών, αναστήματος 1,70, βάρους 65 κιλών, μελαχρινού με μακριά σγουρά μαλλιά και μούσι ο οποίος φορούσε σκούρο παντελόνι, μαύρο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Παράλληλα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, εκτιμάται ότι το όχημα που εγκατέλειψε είναι μάρκας OPEL ASTRA, μοντέλο 2007-2009, χρώματος ασημί.

Η Ελληνική Αστυνομία επιθυμεί όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του άγνωστου οχήματος και του οδηγού, όπως επίσης στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θανόντος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς στο τηλέφωνο 210-6256430.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση