HomeHL-9Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω… αποκριάτικων εκδηλώσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω… αποκριάτικων εκδηλώσεων

Ποιες είναι οι αλλαγές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο και την Καθαρά Δευτέρα λόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων σε περιοχές του Ηρακλείου.

Η εφαρμογή των ληφθέντων μέτρων τροχαίας που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των εκδηλώσεων, την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, θα ισχύσουν ως κατωτέρω:

Δημοτική ενότητα Τυμπακίου – Δήμου Φαιστού

Την Κυριακή 26.02.2017, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, κατά τις ώρες 13:00 έως 17:00, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Αγίας Γαλήνης (Λ. Κόκκινου Πύργου) και συγκεκριμένα από το ύψος της οδού Αγίου Νεκταρίου έως το ύψος της οδού Σαραντουδάκη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στις ανωτέρω οδούς και θα πραγματοποιείται μέσω των λοιπών παρακαμπτήριων τοπικών οδών, επί των οποίων απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.

Δημοτική ενότητα Μαλίων- Δήμου Χερσονήσου

Την Κυριακή 26.02.2017 δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, κατά τις ώρες 10:45 έως 19:00, στο τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων – Σητείας και συγκεκριμένα από το ύψος της οδού Παύλου Μελά της δ.ε. Μαλίων, έως το ύψος της οδού που οδηγεί στις Αρχαιότητες Μαλίων.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις ανωτέρω περιοχές θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών και συγκεκριμένα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο και αντιστρόφως, θα κινούνται μέσω των επαρχιακών οδών Βλαστού – Γραμματικάκη – Εμμ. Τζαγκαράκη – Ιωσήφ Χατζηδάκη και μέσω της οδού που οδηγεί στις Αρχαιότητες Μαλίων, ενώ όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση από το Οροπέδιο Ν. Λασιθίου προς τον Άγιο Νικόλαο Ν. Λασιθίου διά μέσω της δ.ε. Μαλίων Δ. Χερσονήσου, θα κινούνται μέσω των οδών Παύλου Μελά – Λαπίδη – Αγίου Γεωργίου, καταλήγοντας στην διασταύρωση της Π.Ε.Ο. Χανίων Σητείας, με την οδό που οδηγεί στις Αρχαιότητες Μαλίων. Επί των προαναφερόμενων οδών απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.

Δημοτική ενότητα Αγίας Βαρβάρας- Δήμου Γόρτυνας

Την Καθαρά Δευτέρα 27/02/2017, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, κατά τις ώρες 14:00 έως 16:00, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Αγίας Γαλήνης και συγκεκριμένα από το ύψος της διασταύρωσης προς Άγιο Θωμά, έως το ύψος της διασταύρωσης προς Πρεβελιανά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στις ανωτέρω διασταυρώσεις και θα πραγματοποιείται μέσω των λοιπών παρακαμπτήριων τοπικών επαρχιακών οδών, επί των οποίων απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων  για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες των εκδηλώσεων, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση