HomeHL-SportsΤι πρόκειται να δούμε στην 22η αγωνιστική της Superleague

Τι πρόκειται να δούμε στην 22η αγωνιστική της Superleague

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Του Ευθύμη Φασουλάκη

Το τριήμερο 25-27/2 , εκτός από τα καρναβάλια ανά την χώρα , θα διεξαχθεί και η 22η αγωνιστική της Superleague . Πρόκειται για μια αγωνιστική που διεξάγεται μετά από τα ευρωπαϊκά ματς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και στην οποία ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις  Ξάνθη-ΠΑΟ και Ολυμπιακός-Πανιώνιος.

Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας αγωνιστικής.

Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης :  Το πρόγραμμα της αγωνιστικής , ανοίγει με την αναμέτρηση του πολύ φορμαρισμένου Πλατανιά  με τον Αστέρα Τρίπολης, το μεσημέρι του Σαββάτου στα Χανιά.

Ο Πλατανιάς  έχει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων ενώ ο Αστέρας , ένα αρνητικών , που τον φέρνει σε δυσχερή θέση καθώς πλησιάζει την επικίνδυνη ζώνη .

Σίγουρα η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είναι σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση , αλλά και οι Αρκάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς και έχουν την ποιότητα να διεκδικήσουν κάτι καλό από τον αγώνα αυτό.

Πρόβλεψη : 1Χ

 

Κέρκυρα – Παναιτωλικός :  Αμφίρροπο παιχνίδι , στο νησί των Φαιάκων  , ανάμεσα σε 2 ομάδες που μοιράζονται την 10η θέση με 22 βαθμούς.

Και οι 2 ομάδες προέρχονται από ήττα και θέλουν τους βαθμούς για να κοιτάζουν μόνο προς τα πάνω και όχι προς την ζώνη του υποβιβασμού.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την αναμέτρηση αυτή και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και στο ποια ομάδα θα εμφανιστεί πιο σοβαρή και πιο διψασμένη στο γήπεδο.

Πρόβλεψη : Χ2

 

Ξάνθη-Παναθηναϊκός : Σπουδαίο παιχνίδι στα Πηγάδια , το βράδυ του Σαββάτου , ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Παναθηναϊκό που μοιάζει να έχει αποκτήσει καλό αγωνιστικό ρυθμό και είναι το φαβορί.

Η Ξάνθη είναι πολύ δυνατή , είχε κερδίσει και το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Λεωφόρο και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός , όμως , μοιάζει να ναι το φαβορί για την νίκη , καθώς παρουσιάζει πολύ καλή απόδοση σε άμυνα και επίθεση και θέλει τους βαθμούς , τόσο για να αφήσει πίσω την Ξάνθη που είναι στους άμεσους διεκδικητές της πεντάδας , αλλά και να αναρριχηθεί όσο γίνεται στην βαθμολογία.

Πρόβλεψη : Χ2

 

ΑΕΚ-ΑΕΛ : Το μεσημέρι της Κυριακής ,  η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ΑΕΛ . Και οι 2 ομάδες προέρχονται από πολύ σημαντικές νίκες . Η ΑΕΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό και μπήκε στην πεντάδα μετά από πολλές αγωνιστικές , ενώ η ΑΕΛ κέρδισε τον Λεβαδειακό και απομακρύνθηκε κάπως από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί για επικράτηση σε αυτήν την αναμέτρηση και θέλει να το κάνει για να διατηρηθεί μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Πρόβλεψη : 1

 

Ηρακλής- ΠΑΟΚ : Σπουδαίο τοπικό ντέρμπι , στο Καυταντζόγλειο , ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ .

Ο Γηραιός , προσπαθεί , παρά τις αντικειμενικά πολλές δυσκολίες , να βγει από την επικίνδυνη ζώνη  και ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον συμπολίτη ΠΑΟΚ , θα δώσει πέραν από την ουσία και ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του , προέρχεται από τον αποκλεισμό  στο Europa League , παρά το θετικό αποτέλεσμα στην Γερμανία και επικεντρώνεται πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις όπου θέλει νίκη στο τοπικό ντέρμπι για να πάρει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στα πλέι οφ.

Πρόβλεψη : Χ2

 

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα :  Στην Λιβαδειά , η τοπική ομάδα , αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα , σε ένα παιχνίδι που οφείλει να το κερδίσει .

Ο Λεβαδειακός , προέρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και έχει μπει για τα καλά στην επικίνδυνη ζώνη. Θέλει να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας του για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τον βοηθήσει στην προσπάθεια του για παραμονή.

Ο ΠΑΣ όμως είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που θα εξαντλήσει τις πιθανότητες του για είσοδο στα πλέι οφ και είναι το φαβορί για νίκη σε αυτήν την αναμέτρηση.

Πρόβλεψη : Χ2

 

Ολυμπιακός-Πανιώνιος : Στον απόηχο της πρόκρισης επί της Οσμάνλισπορ και της κλήρωσης με την Μπεσίκτας , ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Καραϊσκάκη τον δεύτερο Πανιώνιο.

Οι Ερυθρόλευκοι , θέλουν νίκη με καλή εμφάνιση , αφενός για να στείλουν την διαφορά τους από την κορυφή στο +13 , αφετέρου για να συνεχίσουν να ικανοποιούν τους οπαδούς τους , που τους είχαν δυσαρεστήσει το τελευταίο διάστημα.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του , παρά τις πολλές απουσίες , που θα έχει , θέλει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον σπουδαίο αντίπαλό του  ,όχι τόσο για να μειώσει την διαφορά του από την κορυφή, αλλά για να ενισχύσει κι άλλο την προσπάθειά του για την κατάληψη της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο.

Πρόβλεψη : 1

 

Βέροια-Ατρόμητος :  Η τελευταία πλέον , Βέροια , αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Ατρόμητο στο παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής , το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Η Βέροια , θα προσπαθήσει , αν και είναι δύσκολο ,για ένα θετικό αποτέλεσμα, για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ατρόμητος όμως , προέρχεται από σερί νικών , είναι πιο ποιοτική ομάδα και ξεκάθαρα το φαβορί σε αυτήν την αναμέτρηση.

Πρόβλεψη : 2

 

Αυτές είναι οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς , ελπίζουμε πέραν από το εορταστικό κλίμα ανά την χώρα να δούμε πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση