HomeΕΛΛΑΔΑΤι ψήφισε ο Φώτης Κουβέλης όσο ήταν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Τι ψήφισε ο Φώτης Κουβέλης όσο ήταν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Ο ίδιος μιλάει για παρανόηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί γύρω από τον Φώτη Κουβέλη και τις δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ.

O πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης δήλωσε πως τόσο στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 όσο και του Σεπτεμβρίου του 2015 ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλαδή ακόμα και τον Ιανουάριο του 2015, όταν ήταν ακόμα στο τιμόνι της ΔΗΜΑΡ.

Ειδικότερα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ACTION 104,6 ουσιαστικά αποκάλυψε ότι είχε ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη κι όταν ήταν επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές του 2015.

Η ερώτηση του δημοσιογράφου είχε ως εξής: «Έχουμε συγκεκριμένα κόμματα μπροστά μας, με ποιο κόμμα από αυτό που έχουμε μπροστά μας θα μπορούσε να είναι υποψήφιος ο Φώτης Κουβέλης»;

Και η απάντηση που πήρε ήταν: «Το μόνο που θα σας πώ είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ». (Η επίμαχη ερώτηση γίνεται στις 45:55).

Λίγο αργότερα, το γραφείο του Φώτη κουβέλη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τόνιζε ότι «σε παρανόηση, σε παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, σε βάρος του πρώην προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, οφείλεται αυτό που επιχειρούν κάποιοι να διαμορφώσουν, παραποιώντας δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέροντας ότι δήθεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και «όχι» στο δημοψήφισμα. Δήλωσε ακόμη ότι και πάλι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο».

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2015 ο Φώτης Κουβέλης ήταν επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς η οποία μετείχε με δικό της ψηφοδέλτιο σε ολόκληρη την Ελλάδα και έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση