HomeHL-9Νέα συνάντηση για την “τύχη” του τμήματος του ΤΕΙ Κρήτης στην Ιεράπετρα

Νέα συνάντηση για την “τύχη” του τμήματος του ΤΕΙ Κρήτης στην Ιεράπετρα

Ανάστατη η τοπική κοινωνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανάστατη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας με αφορμή τα σχέδια του Υπουργείου Παιδείας για την επαναλειτουργία τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά όχι και του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Κρήτης στην Ιεράπετρα.

Δημοτική Αρχή, τοπικοί φορείς, αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής είναι αποφασισμένοι να εκφράσουν την πλήρη αντίθεση τους για το σχεδιασμό αυτό, αλλά και τη δυσαρέσκεια τους που δε λειτουργεί το συγκεκριμένο τμήμα στην πόλη τους με κάθε τρόπο, προκειμένου να υπάρξει μία θετική εξέλιξη.

Ήδη τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ο Δήμαρχος είχε επαφές στην Αθήνα με στελέχη του υπουργείου.

Το ζήτημα της επαναλειτουργίας του τμήματος θα απασχολήσει και τη σημερινή έκτακτη συνάντηση, που πραγματοποιούν τα μέλη της Επιτροπής Στήριξης του ΤΕΙ στις 8.30 το πρωί στο Δήμο Ιεράπετρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος πρόκειται να ενημερώσει όλους, όσοι παρευρεθούν για τις επαφές που είχε στην Αθήνα, αλλά και για να συντονιστούν όλοι μαζί για τις περαιτέρω κινήσεις τους σχετικά με την ικανοποίηση του αιτήματος τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση