Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι σχετικά με την υπόθεση του σκελετού που  βρέθηκε σε παραλία του Κοκκίνη Χάνι, αρχές Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στην εκπομπή Τατιάνα Live ο καθηγητής τοξικολογίας και διευθυντής ιατροδικαστικών ερευνών του Πανεπιστημίου Κρήτης Αριστείδης Τσατσάκης «η μέχρι στιγμής έρευνα μας έδειξε ότι ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα, νέα, μεταξύ 25 και 30 ετών με ύψος 1,57-1,63. Προθανάτιες κακώσεις δεν βρέθηκαν στον σκελετό, το οποίο επίσης είναι σημαντικό στοιχείο. Φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, διότι οι κακώσεις αυτές μπορεί να μην αφορούσαν τον σκελετό».

Αναμένοντας τα επίσημα αποτελέσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost αναμένονται τις επόμενες ημέρες οι επίσημες ανακοινώσεις από τα ευρήματα των ιατροδικαστικών και εργαστηριακών εξετάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκελετός που βρέθηκε δεν είχε κανένα σφράγισμα στα δόντια, γεγονός που στρέφει τις έρευνες σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Ξεσκονίζουν τις…. υποθέσεις εξαφανισθέντων 20ετιας

Οι αρχές έχουν κατεβάσει τους φακέλους και… ξεσκονίζουν όλες τις εξαφανίσεις που έγιναν πριν 20 χρόνια και αφορούν γυναίκες ηλικίας 25-30.

Ήδη στη διάθεση του ιατροδικαστή υπάρχει το dna πολλών περιπτώσεων από γυναίκες που τα ίχνη τους έχουν χαθεί ώστε να διασταυρωθούν με το dna του σκελετού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση