HomeΣΠΟΡΚισσαμικός Αχαρναϊκός 1-0

Κισσαμικός Αχαρναϊκός 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 του Αχαρναϊκού, αν και αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 19ο λεπτό – Ακυρώθηκαν τρία γκολ

Σημαντική νίκη υπό δύσκολες συνθήκες όπως εξελίχθηκε το ματς πανηγύρισε την Τετάρτη  ο Κισσαμικός, επικρατώντας με 1-0 του Αχαρναϊκού.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου προηγήθηκε με γκολ από τα… αποδυτήρια, αλλά στο 19’ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, καταφέρνοντας, παρόλα αυτά, να κρατήσει το υπέρ της σκορ μέχρι το φινάλε.

Μάλιστα, είδε και δύο γκολ της να ακυρώνονται, ενώ φωνάζει και για μία φάση που ο Κίκε βγήκε τετ α τετ αλλά κόπηκε ως οφσάιντ.

Από την πλευρά του ο Αχαρναϊκός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα, ενώ είδε και ένα δικό του τέρμα να ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους που μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κίκε έβγαλε την μπαλιά, ο Μίλιτς έκανε τους… ελιγμούς του έξω από την περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0.

Το γκολ έδωσε ώθηση στους Κρητικούς που πίεσαν και για δεύτερο τέρμα, αλλά ο Ψύχος επενέβη εντυπωσιακά για να διώξει το «τακουνάκι» του Μαρτίνεθ. Ο Μίλιτς «χτύπησε» ξανά στο 17’, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ το ίδιο συνέβη και με το τέρμα που σημείωσε ο Κίκε ένα λεπτό αργότερα έπειτα από κάθετη πάσα του Μαρτίνεθ.

Στο 19’, όμως, ήρθε η… ψυχρολουσία, καθώς ο Μάντζης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε τρία λεπτά, αφήνοντας τον Κισσαμικό με δέκα παίκτες υπό διαμαρτυρίες. Παρόλα αυτά, ο Αχαρναϊκός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μενιδίου κατάφερε τελικά να σκοράρει στο 50’, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Λαζαρίδη, ενώ στο 67’ ήταν η σειρά του Κισσαμικού να «φωνάξει», όταν ο Κίκε βρέθηκε τετ α τετ με τον Ψύχο, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, με το 1-0, πάντως, να αποδεικνύεται αρκετό για τους Κρητικούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Εμμανουήλ Κυρίτσης (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τρουλινό (Ηρακλείου) και Ιωάννη Δασκαλάκη (Ηρακλείου), ενώ 4ος ήταν ο Γιώργος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

Κίτρινες: 16’, 19’ Μάντζης, 73’ Σελινιωτάκης – 16’ Παπατόλιος, 20’ Αναστασίου, 45’+1 Τσουβαλτσίδης, 58’ Καραντασιάδης

Κόκκινη: 19’ Μάντζης (2η κίτρινη)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (85′ Ψιάνος), Μαρτίνεθ (72′ Ποκόνγκ), Κίκε (79′ Ενγκουέμ), Μάντζης, Μίλιτς.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Τσουβαλτσίδης (81′ Λύρας), Καραντασιάδης, Σωτηράκος, Αναστασίου, Παπατόλιος (69′ Σταμούλης), Τσεμπερίδης, Πλαβούκος, Τζέφερσον, Ντάγκρας, Μεζίνι (61′ Καρβάλιο).

Διαφήμιση
Διαφήμιση